Hvordan Man Pakker Penge

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Pakker Penge
Hvordan Man Pakker Penge

Video: Hvordan Man Pakker Penge

Video: Hvordan Man Pakker Penge
Video: Hvordan man Pakker en Pibe #PibeRygning101 2024, April
Anonim

I nogle tilfælde er det svært at vælge en gave. Den bedste vej ud er at give penge. Men bare at give et bestemt beløb er ubehageligt for donoren, men du kan pakke pengene ind, så de ligner en rigtig gave. Lad dit tilbud overraske alle med dets originalitet.

give penge på en original måde
give penge på en original måde

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste ting er at købe en færdiglavet konvolut for penge i en postkortbutik og investere det krævede beløb i den. De har forskellige størrelser, og det tilrådes at vælge størrelsen på de regninger, du skal give. Det accepteres ikke at folde de penge, der er investeret i konvolutten, i to.

Trin 2

Rul sedlerne op i rør og læg dem i en række i en kasse, som i en cigaretæske. Til disse formål kan du bruge selve cigaretæsken.

Trin 3

Kontant origami vil se meget interessant ud. Du kan samle en buket blomster fra regninger eller tilføje andre tal ud af penge, der synes passende og enkle nok til at udføre. Det vigtigste - glem ikke at antyde, at regningerne er reelle, og du skal udfolde dem omhyggeligt for ikke at rive.

Trin 4

Fold sedlerne i længden for at gøre strimler 2-3 centimeter brede, tag dem omkring knopperne af friske blomster og fastgør dem med papirclips, så de ikke udfolder sig. Denne emballage af penge vil appellere til det retfærdige køn.

Trin 5

Luft regningerne, og indsæt dem i fotorammen. Du kan sætte dem på det første bogstav i navnet på den person, som gaven er beregnet til, eller enhver anden figur. I rammen kan du indsætte et foto af den person, som gaven er beregnet til, og tegne omridset af rammen med regninger.

Trin 6

En enkel og hurtig måde er at købe en sparegris, tegnebog, pung og investere penge i dem.

Trin 7

Rul sedlerne i rør langs den lange side, fold dem sammen, bind dem to eller tre steder og i midten, og indsæt en hale på den ene side - "væge", der efterligner en flok dynamit.

Trin 8

Rullede regninger kan også pakkes ovenpå med lyst indpakningspapir og dekoreres i form af slik. Eller du kan pakke hver regning separat og give en pose (æske, dåse eller noget andet) med "slik".

Anbefalede: