Sådan åbner Du Dit Gokartcenter

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du Dit Gokartcenter
Sådan åbner Du Dit Gokartcenter

Video: Sådan åbner Du Dit Gokartcenter

Video: Sådan åbner Du Dit Gokartcenter
Video: Open Your Own K1 Speed Go Kart Franchise! 2024, April
Anonim

Når du åbner et kartingcenter, skal du først og fremmest beslutte, hvor centret skal være. Afhængig af størrelsen på startkapitalen kan du åbne et kartingcenter i form af et lille sted til en gokartbane, et gennemsnitligt kartingcenter eller en elite kartingklub.

Sådan åbner du dit gokartcenter
Sådan åbner du dit gokartcenter

Typer af kartingcentre

Karting er en professionel sport. Men i de senere år er karting blevet mere og mere populært som en service til underholdning og aktiv rekreation. Biludlejningscentre åbner i mange byer og er meget efterspurgte. Det er ret simpelt at åbne din egen forretning med at organisere lejekarting - det hele afhænger af størrelsen på det investerede beløb.

Med den lille størrelse af den tilgængelige startkapital er den nemmeste måde at starte en forretning på at udstyre en lille gokartplads i en byens rekreative park. For at gøre dette skal du leje en del af parken og få tilladelse til at bygge en gokartbane. Sporet kan være fra 30 til 300 meter langt. Banens overflade skal planeres, asfalteres og beskyttes med gamle dæk. Det vil være nok at have 5-6 biler i flåden. Denne mulighed for at organisere en virksomhed vil koste omkring 15-20 tusind dollars.

Hvis der er 70-100 tusind dollars til rådighed til oprettelse og udvikling af en virksomhed, ville den bedste løsning være at oprette et separat åbent kartingcenter. Længden af banen i kartingcentret skal være ca. 700 meter. For at leje skal du købe 7-10 biler. Ud over racerbanen skal gokartcentret have den ledsagende infrastruktur: brusere og omklædningshytter, udstyrede steder til at se løbene, kaffemaskiner, salgssteder for drikkevarer og instant snacks.

Den dyreste og mest prestigefyldte type kartingcenter er en elite indendørs kartingklub. Dens konstruktion vil koste 150-300 tusind dollars. En eliteklub skal placeres indendørs. Dets vigtigste funktion er sporene med speciel dækning og telemetri-systemer. Ud over selve banen skal der organiseres yderligere infrastruktur inde i kartingklubben. Klubbens bilpark skal have 10-15 racerbiler.

Generelle anbefalinger til start af en kartingvirksomhed

Den første ting, du skal kigge efter, når du starter en udlejningsbilvirksomhed, er kvaliteten af racerbanen. Jo bedre banedækning, jo mindre slides bildækkene, og jo længere tjener de. Omkostningerne ved køb af biler afhænger af kvaliteten og brugen af de købte enheder. Så professionelle biler koster 7-8 tusind dollars pr. Enhed, nye biler - 3-4 tusind dollars, og brugte biler koster 700-900 dollars. For en gokartplads i en bypark eller for et åbent gokartcenter er brugte karter fint.

En rentabel forretningsløsning i kartingcentret vil være dets arrangement med et moderne elektronisk timing system - at vise løbets hastighed på den elektroniske resultattavle i resultaterne af klientens ankomst skaber en atmosfære af konkurrence og kundernes ønske om at komme igen forbedre deres egen præstation.

Anbefalede: