Sådan Vises Transporttjenester

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vises Transporttjenester
Sådan Vises Transporttjenester

Video: Sådan Vises Transporttjenester

Video: Sådan Vises Transporttjenester
Video: ВИЛЬНЮС, в который хочется приезжать. Литва, Прибалтика. 4K 2024, Marts
Anonim

Nøglepunktet i virksomheden er regnskab, der afspejler virksomhedens aktiviteter, hjælper med at optimere arbejdet og bestemme parametrene for økonomisk sikkerhed. Når en virksomhed udfører transport af passagerer, bagage eller fragt i regnskabsafdelingen, reflekteres transporttjenester afhængigt af vilkårene i kontrakten med modparter og på basis af de metodologiske instruktioner, der er fastlagt ved finansministeriets ordre nr. 119n af Den Russiske Føderation den 28. december 2001.

Sådan vises transporttjenester
Sådan vises transporttjenester

Instruktioner

Trin 1

Analyser virksomhedens regnskabspraksis og kontraktbetingelserne for levering af transporttjenester. Baseret på disse dokumenter vælges metoden til at afspejle denne aktivitet i regnskabet. Transporttjenester kan være inkluderet i prisen på de afsendte varer eller fungere som en separat betaling for transport.

Trin 2

Bestem virksomhedens indtægter ved forsendelse, hvis køberen betaler for transporttjenester sammen med varens omkostninger. Reflekter overskuddet i regnskab i henhold til kontraktens størrelse på dagen for udstedelse af afviklingsdokumenter til kunden efter afslutningen af leveringen af transporttjenester. I dette tilfælde åbnes en debet på konto 62 "Forlig med kunder og kunder" og en kredit på konto 90 "Salg".

Trin 3

Afskriv transportomkostningerne på debitering af konto 90 og kredit på konto 20 "Hovedproduktion", og reflekter det økonomiske resultat fra ydelsen af tjenesten på debitering af konto 90 og kredit på konto 99 "Tab og fortjeneste".

Trin 4

Beregn provenuet fra transport ved betaling for den udførte service. I dette tilfælde reflekteres omkostningerne ved transporttjenester ved at åbne en debitering på konto 45 "Sendte varer" og en kredit på konto 20. Når betalingen er modtaget, skal du åbne en debitering på konto 50, 51 eller 52 afhængigt af metoden til modtagelse og valuta af provenuet og en kredit på konto 62, afspejler derefter det betalingsbeløb, der er modtaget på debet på konto 62 og kredit på konto 90. Opsummer det økonomiske resultat ved at åbne en debet på konto 90 og en kredit på konto 99.

Trin 5

Fremhæv forsendelsesomkostningerne, der afholdes ved forsendelse og betales af kunden separat, på en separat fakturelinje. Transportomkostninger skal i dette tilfælde bekræftes med den primære dokumentation.

Trin 6

Afspejler virksomhedens udgifter til denne handling på debitering af konto 62 og åbning af underkontoen "Afregninger med transportselskabet" på kredit på konto 60. Derefter bogføres debitering af underkontoen 60 på konto kontokredit 51, for at afspejle betalingen for tjenester. Indtast det modtagne refusionsbeløb for transporttjenester på debitering af konto 51 og kredit på konto 62.

Anbefalede: