Sådan Får Du Et Lån Fra En Bank I Jekaterinburg I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Lån Fra En Bank I Jekaterinburg I
Sådan Får Du Et Lån Fra En Bank I Jekaterinburg I

Video: Sådan Får Du Et Lån Fra En Bank I Jekaterinburg I

Video: Sådan Får Du Et Lån Fra En Bank I Jekaterinburg I
Video: Как вывести Коллектора - звонилку из себя 2024, Kan
Anonim

Et lån er et praktisk finansielt instrument for dem, der ikke ønsker at spare penge i lang tid til at købe et produkt eller en tjeneste. I en så stor by som Jekaterinburg er der mange muligheder for at få et lån.

Sådan får du et lån fra en bank i Jekaterinburg
Sådan får du et lån fra en bank i Jekaterinburg

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvad du vil låne til. Til køb af bestemte varer, f.eks. Husholdningsapparater eller en bil, er målrettede lån velegnede til dig. Ofte kan de arrangeres direkte i den butik, hvor salget foregår. For eksempel har IKEA Yekaterinburg indkøbscenter og forskellige husholdningsapparater bankfilialer og specielle prioriterede målrettede udlånsprogrammer. Hvis du frit vil bortskaffe lånte midler, skal du vælge et kontant lån.

Trin 2

Vælg banken med det mest interessante udlånsprogram til dig. Listen over banker med kontorer i Jekaterinburg kan findes på internetportalen "Banks.ru" ved at vælge den angivne by i afsnittet om udlån. Vær ikke kun opmærksom på finansieringsprogrammer, der tilbydes af føderale banker som Sberbank, men også til lån fra lokale finansielle institutioner. F.eks. Tilbydes et ret rentabelt forbrugslån med en sats på 10% om året af Koltso Urala Bank, som har hovedkontor i Jekaterinburg. Der ydes også et forbrugerlån med en lav rente på markedet på 12% af Ural Bank for genopbygning og udvikling. Men for at opnå sådanne betingelser skal du udstede et løfte.

Trin 3

Saml dokumenter til opnåelse af et lån. Ud over dit pas skal du udarbejde en resultatopgørelse og en kopi af din arbejdsbog. Derudover kan du fremvise et pas med frimærker ved krydsning af grænsen og et certifikat om ejerskab af en lejlighed eller bil. Disse dokumenter vil bekræfte din økonomiske stabilitet.

Trin 4

Kontakt banken efter eget valg. Da der er flere dusin banker, der opererer i Jekaterinburg, kan du ansøge om to eller tre låneprogrammer på én gang og derefter vælge den mest gunstige løsning for dig.

Anbefalede: