Hvordan Man Betaler For Tjenester Med Kort

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For Tjenester Med Kort
Hvordan Man Betaler For Tjenester Med Kort

Video: Hvordan Man Betaler For Tjenester Med Kort

Video: Hvordan Man Betaler For Tjenester Med Kort
Video: Kvindehår fra og til! Kaskadestigen på shorthir tassel! Hvordan man klipper hurtigt! 2024, April
Anonim

Nu vil du ikke overraske nogen med et plastkort, hvad man skal sige, selv pensionister lærer at bruge dem og finder det ret praktisk: du behøver ikke at have store summer med dig, du bruger ikke for meget og i i tilfælde af tab vil du altid komme dig, hvilket ikke kan siges om pengene i din tegnebog. Ved hjælp af et plastikkort kan du tilbagebetale et lån, betale regninger og andre regninger: telefon og internet. Glem de kilometerlange køer til operatøren af afviklings- og kontantcentret, det er blevet erstattet af pengeautomater og plastkort. Du skal bare nøje studere de generelle regler for brug af pengeautomater og betalingsterminaler.

Hvordan man betaler for tjenester med kort
Hvordan man betaler for tjenester med kort

Er det nødvendigt

Plastkort, personens kontonummer for betaler af tjenester

Instruktioner

Trin 1

Du kan betale for tjenester ved hjælp af en pengeautomat uden et plastkort. I dette tilfælde skal du efter at have aktiveret maskinen vælge emnet "Betaling for tjenester" og derefter vælge "Kontantbetalinger".

Trin 2

Når du er i hovedmenuen, skal du vælge den organisation, du skal betale for, på listen. Indtast det personlige kontonummer, bekræft det og oplysningerne om kontohaveren.

Indtast betalingsbeløbet, bekræft det.

Trin 3

Bekræft derefter hele betalingen. På dette tidspunkt skal du meget nøje kontrollere dine betalingsoplysninger, beløb og personlige kontonummer. Når du er færdig, skal du klikke på "Bekræft betaling". Glem ikke at tage din check, dette er en bekræftelse på betaling. Det skal opbevares, indtil pengene ankommer til betalingsmodtagerens løbende konto.

Trin 4

Betalingsproceduren ved hjælp af en pengeautomat og et plastkort svarer til den ovenfor beskrevne.

Aktivér pengeautomaten ved at trykke på en vilkårlig tast. Vent på invitationen til at indsætte plastkortet. Gør dette ved at indtaste din pinkode. Når du er i hovedmenuen, skal du vælge punktet "Betaling for tjenester". Vælg den organisation, hvis tjenester du vil betale for.

Trin 5

Indtast det beløb, der skal betales, og bekræft hele betalingen. På dette tidspunkt skal du være meget forsigtig, kontrollere hvert bogstav og tal.

Bekræft betalingen ved at klikke på "betal" eller "ja".

Glem ikke at tage din check. Det skal gemmes som bekræftelse på betalingen

Trin 6

Hvis du er ejer af et plastikkort udstedt af Sberbank, kan du betale for tjenester ved hjælp af en særlig betalingsterminal (de installeres oftest i bankkontorer).

Indsæt et plastkort, indtast pinkoden, og gentag ovenstående procedure. Den eneste forskel mellem en betalingsterminal og en pengeautomat er, at terminalen kun er oprettet til modtagelse af forsyningsbetalinger.

Anbefalede: