Hvordan Man Betaler For Varer Med Kort I

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For Varer Med Kort I
Hvordan Man Betaler For Varer Med Kort I

Video: Hvordan Man Betaler For Varer Med Kort I

Video: Hvordan Man Betaler For Varer Med Kort I
Video: Как ПРОНЕСТИ ДРУГА в ЛАГЕРЬ БЛОГЕРОВ! Живое ПУГАЛО ОХРАНЯЕТ ВХОД в лагерь блогеров! 2024, April
Anonim

Et plastkort, betalingskort eller kredit har længe været en konstant egenskab for en moderne persons liv. Få mennesker har ikke et kort, mange af dem har endda flere. Kort bruges til at betale for varer. Du kan gøre dette direkte på salgsstedet. Du kan også bruge nogle kort til at betale for varer på Internettet.

Du kan betale for køb med et kort via Internettet eller i en almindelig butik
Du kan betale for køb med et kort via Internettet eller i en almindelig butik

Er det nødvendigt

et plastikkort

Instruktioner

Trin 1

Betaling for køb med kort på Internettet. Der er en ccv-kode bag på kortet: disse er de sidste tre cifre i rækken til højre. De er specielt designet til online shopping. For at betale for varer med kort skal du indtaste denne kode i et specielt felt på siden. Du skal også udfylde andre oplysninger: kontonummer, navnet på kortet, udløbsdatoen.

Trin 2

Generelt anbefales det ikke at "skinne" ccv-koden på dit kort på Internettet. For at kunne betale for varer på Internettet sikkert er det bedre at udstede et virtuelt kort - dette er et kort, der ikke findes i virkeligheden, som har betalingsoplysninger, der accepteres af alle internetterminaler. Du kan også angive en grænse for mængden af penge til udbetaling af et virtuelt kort: selvom svindlere opfanger ccv-koden, kan de ikke bruge dine penge. Virtuel kortudstedelse er en tjeneste, der leveres af næsten alle banker. Tjek betingelserne hos din bank.

Trin 3

At betale for varer i en almindelig butik med et kort kan være meget mere praktisk end at bruge kontanter. Sælgeren behøver ikke at kigge efter forandring, og du behøver ikke at have en voluminøs tegnebog med dig. Når du betaler, skal du give kortet til sælgeren, og han vil stryge det over scanneren. Derefter er et af to scenarier muligt. Enten får du en enhed til indtastning af kortets PIN-kode eller en check, hvor du bliver nødt til at underskrive, at du virkelig har foretaget dette køb. Tillad ikke forhandleren at stryge kortet en anden eller tredje gang, hvis pengene ikke blev straks debiteret. Midler kan blive forsinket, og du debiteres flere gange. Fortæl ikke nogen din pinkode. Nogle af sikkerhedsmæssige årsager indtaster ikke engang pinkoden på enheden og foretrækker at underskrive checken.

Anbefalede: