Hvordan Man Investerer I Guld

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Investerer I Guld
Hvordan Man Investerer I Guld

Video: Hvordan Man Investerer I Guld

Video: Hvordan Man Investerer I Guld
Video: Investering i fysisk guld. 2024, April
Anonim

Guld betragtes som et af de mest pålidelige investeringsobjekter. Selvfølgelig svinger priserne for det også. Men som regel er det i perioder med økonomisk ustabilitet, at guld begynder at stige i pris. Og derfor er ædle metaller nøglen til din ro i sindet. Derudover kan du drage fordel af markedssvingninger for at generere yderligere indtægter.

Hvordan man investerer i guld
Hvordan man investerer i guld

Instruktioner

Trin 1

Køb smykker uden sten, hvis du ikke ønsker at engagere dig alvorligt i investeringer, men bare har et sikkerhedsnet til en regnvejrsdag. Dette er måske den mest almindelige guldhandel. Men det har alvorlige ulemper: du betaler ikke kun for omkostningerne ved guld, men også for en juvelerers arbejde. Og du returnerer muligvis ikke denne del af varens omkostninger. Derudover er 585 guld en legering, der indeholder mere end 40% urenheder. Dette betyder, at det er billigere end en barre med samme vægt.

Trin 2

Køb en guldstang fra en bank. Den har den højeste finhed på 999, dvs. den indeholder 99,99% guld. Mange banker leverer denne service. Men bemærk venligst, at denne transaktion kræver betaling af moms. Disse omkostninger refunderes ikke, hvis bullionen sælges tilbage til banken. Og selve pengene tilbage-processen kan blive vanskelig. Banken har ret til at afvise transaktionen. Derudover er købsprisen generelt under guldkurserne. Banken er meget forsigtig med hensyn til bullionens tilstand og sætter spredningen på den bullion, der har været i hånden.

Trin 3

Foretag et indskud på ikke-tildelte metalkonti. Dette er en meget bekvem måde at investere i guld på. For det første behøver du ikke betale moms i dette tilfælde. For det andet kan de investerede midler returneres på ethvert passende tidspunkt. Dette er en god måde at udnytte prisudsving på markedet for ædle metaller på. Men det har også sine ulemper. Især ikke-tildelte metalkonti er ikke inkluderet i statsindskudsforsikringsprogrammet. Vær derfor særlig opmærksom på bankens pålidelighed, når du åbner dem.

Trin 4

Køb investeringsmønter for at undgå ovenstående risici. Sådanne transaktioner er ikke momspligtige. Markedsværdien af guldmønter afspejler situationen på markedet for ædle metaller. Derudover kan mønter blive numismatiske sjældenheder over tid, hvilket kun tilføjer værdi til dem. Når du investerer i udenlandske mønter, skal du huske på, at deres likviditet i Rusland er lav. Et meget lille antal banker arbejder sammen med dem. Og de er lettere at sælge på numismatiske auktioner.

Trin 5

Køb et certifikat for OFBU's kapitalandele for indirekte at deltage i markedet for ædle metaller. Du bliver ejer af en aktie i en specialfond for at tjene penge ikke kun på guld. Porteføljen af værdipapirer inkluderer i dette tilfælde obligationer, aktier og futures, og dette giver dig mulighed for at sprede risici. På samme tid vil din indkomst ikke være bundet stift til værdien af guld. Direkte adgang til markedet for ædle metaller kan også opnås gennem tjenesterne på Forex-markedet.

Anbefalede: