Hvad Har Du Brug For For At Overføre Penge

Hvad Har Du Brug For For At Overføre Penge
Hvad Har Du Brug For For At Overføre Penge

Video: Hvad Har Du Brug For For At Overføre Penge

Video: Hvad Har Du Brug For For At Overføre Penge
Video: Откройте дверь и скажите эти слова. В течение часа никому не открывайте дверь 2024, Kan
Anonim

Nogle gange har en individuel eller juridisk enhed brug for at overføre penge til en anden konto eller et andet kort. For at gøre dette skal du kontakte selve banken, søge hjælp fra en pengeautomat, terminal eller uafhængigt foretage en overførsel ved hjælp af en computer og internettet tilsluttet det.

Hvad har du brug for for at overføre penge
Hvad har du brug for for at overføre penge

Hvis du har brug for at overføre penge fra et bankkort, skal du foretage et personligt besøg i den bank, hvor dit kort er registreret. Vis dit pas, kørekort, militær-id eller andet identifikationsdokument. Uden det kan du ikke bevise, at plastkortet tilhører dig. Angiv kortoplysningerne (nummeret og det aktuelle kontonummer), og fortæl også bankmedarbejderen det kodeord, du opfandt, da du indgik kontrakten. For at overføre penge til en anden persons kort eller opsparingsbog, skal du have personoplysninger om deres ejer samt opsparingsbogen (nuværende kontonummer) eller bankkort (konto og kortnummer).

Hvis du har en pengeautomat i nærheden, og penge skal overføres fra dit kort til et kort fra en anden ejer (og kortet er registreret i samme bank som din), skal du indsætte dit kort i kortlæseren. Indtast pinkoden, tryk på pengeoverførselsknappen på ATM-skærmen. Tast nummeret på det kort, som du vil overføre penge til. Indtast overførselsbeløbet. Bekræft operationen.

Hvis du ikke selv kan komme til banken eller overføre penge ved hjælp af en pengeautomat, skal du bruge Qiwi-betalingssystemet. For at gøre dette skal du registrere en tegnebog i terminalen, der tilhører denne ejer, ved at indtaste dit telefonnummer. Send den ønskede SMS-besked. Fastgør dit kort i QIWI-tegnebogen ved at skrive dit nuværende kontonummer. Indtast det krævede beløb, og overfør til dit bankkort.

Hvis du har en computer og en internetforbindelse, skal du gå til hovedsiden på bankens websted, der har et kort eller en passbook. Gå gennem registrering, derefter identifikation, hvis funktioner vil blive foreslået af supporttjenesteudbyderen. Efter tilslutning af onlinetjenesten kan du overføre penge til et kort fra den samme eller en anden bank eller til en opsparingsbog.

Anbefalede: