Volatilitet - Udvekslingsperiode

Volatilitet - Udvekslingsperiode
Volatilitet - Udvekslingsperiode

Video: Volatilitet - Udvekslingsperiode

Video: Volatilitet - Udvekslingsperiode
Video: Digital Forensic Memory Analysis - Volatility 2024, April
Anonim

Handlende bruger forskellige oplysninger til at handle på valutavekslingen. De vigtigste data er volatilitet.

Volatilitet er et udvekslingsudtryk
Volatilitet er et udvekslingsudtryk

Volatilitet er en finansiel indikator, der afspejler prisændringen over en bestemt periode. Hvis værdien af en valuta ændres 10 point op og 10 point ned på en dag og derefter 100 point op og tilbage, så kan vi sige, at i det første tilfælde var der lav volatilitet, og i det andet tilfælde var der høj volatilitet. Og følgelig indikerer et højt niveau af volatilitet skarpe prisændringer, og lav volatilitet indikerer små prisudsving.

Når man begynder at handle på valutamarkedet, er det meget vigtigt for en erhvervsdrivende at forudsige fremtidig volatilitet, for dette skal han tage hensyn til aktuelle og tidligere indikatorer. Som regel skifter lav volatilitet med høj volatilitet og vender altid tilbage til gennemsnitsværdien. Baseret på de modtagne oplysninger bygger den erhvervsdrivende en fremtidig strategi.

Handel på valutamarkedet er altid forbundet med risiko. Aktiver med høj volatilitet er de mest risikable, men de giver investoren mulighed for hurtigt at tjene store penge. Samtidig med rentabiliteten øges graden af risiko, og du kan miste alle dine investerede midler.

Volatilitet afhænger af mange faktorer. Enhver politisk eller økonomisk begivenhed i landet eller i verden forårsager en stigning i volatiliteten. En stigning i efterspørgslen efter et aktiv fører til en stigning i priserne og følgelig til en stigning i graden af volatilitet.

Mange forskere studerer teorien om volatilitet. Analyser, identificer mønstre og udvikl modeller, så volatilitet kan forudsiges mere præcist senere. Åbne metoder og konstruerede modeller bruges ikke kun af forskere, men også af finansielle og markedsanalytikere.

Anbefalede: