Sådan Trækkes Penge Fra AlertPay

Indholdsfortegnelse:

Sådan Trækkes Penge Fra AlertPay
Sådan Trækkes Penge Fra AlertPay

Video: Sådan Trækkes Penge Fra AlertPay

Video: Sådan Trækkes Penge Fra AlertPay
Video: How to Withdraw Money from Your AlertPay Account 2024, Kan
Anonim

AlertPay er det gamle navn til Payza-betalingssystemet. Oprindeligt blev det hovedsageligt distribueret i Canada, men i øjeblikket er det en af de mest populære i verden og tilbyder sine tjenester i mere end 190 udviklede og udviklingslande i verden.

Sådan trækker du penge fra AlertPay
Sådan trækker du penge fra AlertPay

Er det nødvendigt

  • - en dollarkonto i enhver russisk bank
  • - detaljer om overførsel af betaling.

Instruktioner

Trin 1

Udbetalinger fra Payza kan foretages på 3 måder: til en bankkonto eller til et forudbetalt kort. Den nemmeste måde er at trække midler til en bankkonto. Selve pengeoverførslen tager 5 hverdage.

Trin 2

Gå til det officielle websted for betalingssystemet, og klik på knappen Log på øverst på siden. Indtast din e-mail og adgangskode fra din konto. Tryk på Enter.

Trin 3

Vælg afsnittet Træk midler øverst i vinduet. I menuen for betalingsvalg skal du vælge Gebyrer og behandling, og derefter klikke på Elektronisk pengeoverførsel. Vælg Bank Wire fra de anførte metoder.

Trin 4

I det næste vindue skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger om din bankkonto. Klik på Bank Wire-emnet. I sektionen Valuta skal du vælge USD fra rullelisten. Indtast personlig kontrol i feltet Kontotype. I sektionerne Fornavn og Efternavn skal du indtaste henholdsvis dit for- og efternavn. Indtast kontonummer, filialkode og SWIFT BIC. Skriv også i bankens navn og dens telefonnummer. Alle nødvendige oplysninger til indtastning skal angives i detaljerne til din bankkonto. Når du har udfyldt alle felterne, skal du klikke på Næste.

Trin 5

Kontroller de indtastede data, og klik på Tilføj bankkonto. Derefter skal du gå til afsnittet Træk midler og klikke på Bank Wire-elementet. Vælg U. S. fra Under balance Dollars. I feltet Til bankkonto skal du vælge detaljerne på den bankkonto, du lige har indtastet. Feltet Beløb angiver det beløb, der skal overføres. Når du har udfyldt felterne, skal du klikke på Næste.

Trin 6

Hvis alle data er korrekte, skal du indtaste den transaktionsnål, der blev oprettet under registreringen og klikke på knappen Tilbagetrækning.

Trin 7

Tilbagetrækningen er gennemført, transaktionen skal gennemføres inden for 2-5 dage. Hvis pengene ikke kommer eller returneres til din Payza-konto, skal du kontrollere de indtastede data eller kontakte betalingssystemets tekniske support.

Anbefalede: