Sådan Fungerer Freebitcoin-lotteriet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fungerer Freebitcoin-lotteriet
Sådan Fungerer Freebitcoin-lotteriet

Video: Sådan Fungerer Freebitcoin-lotteriet

Video: Sådan Fungerer Freebitcoin-lotteriet
Video: Обзор проекта Free Bitcoin! Кран по добыче биткоин в вашем смартфоне! 2024, April
Anonim

Freebitcoin lotteri giver dig mulighed for at optjene satoshi. Det fungerer på basis af blockchain, som giver dig mulighed for nemt at trække dine gevinster tilbage til en kryptotegnebog. Billetter købes eller opnås til arbejde på stedet.

Sådan fungerer Freebitcoin-lotteriet
Sådan fungerer Freebitcoin-lotteriet

En af de ældste og mest pålidelige vandhaner er Freebitcoin. Det startede i drift i 2013 og modtog fortjent titlen "evig kran". I modsætning til andre lignende sider gør Freebitcoin det muligt at spille forskellige spil, inklusive lotteriet. For at bruge sidstnævnte skal du medbringe nogle af dine egne besparelser til webstedet. Det eneste, der er tilbage, er at købe lotteribilletter til dem. Hvis du er optaget af at tjene penge ved hjælp af en kran, kan du også bruge disse midler. I bedste fald falder jackpotten ud, hvilket gør det muligt at få et ret stort beløb.

Funktioner ved at deltage i lotteriet

Hun kombinerede et underholdende økonomisk spil som et værktøj til at tjene penge. Hvis du har gættet tallene, får du en sejr i form af Satoshi. Denne opfattelse tiltrækker mange brugere. Dette skyldes, at:

  • der er ikke behov for at gennemgå kompleks registrering på webstedet;
  • for at deltage skal du kun indtaste en bitcoin-adresse;
  • overskud kan modtages straks til kryptovaluta tegnebogen.

Lotteriet er baseret på blockchain-teknologi. Dette betyder fuldstændig centralisering og umuligheden af at forfalske resultaterne.

Den tilsvarende Freebitcoin-side viser tiden inden rundens start, gevinstbeløbet og præmierne. Kun 10 personer modtager belønningen. Som i almindelige lotterier vinder den første den maksimale præmie og den tiende - den mindste. Alle andre deltagere forbliver uden sejr. Sandsynligheden for at ramme top ti kan ses i et separat afsnit på siden.

Billetprisen er 1 satoshi. For at øge dine chancer for at modtage en præmie købes billetter i titusinder.

Hvordan bliver jeg billetindehaver?

Der er to hovedmuligheder: få det gratis eller køb det. I det andet tilfælde, på den officielle hjemmeside, skal du gå til LOTTERY sektionen og vælge KØB LOTTERY BILLETTER. Tre felter åbnes, alle er på engelsk:

  • Ingen. af billet - antallet af billetter, du vil købe.
  • Pris pr. Billet - pris for en billet.
  • Samlet beløb - det beløb, der skal betales.

Det er fortsat at klikke på KØB. Derefter bytter systemet automatisk mønter til billetter en til en.

Hvis du ønsker at få en lotteri gratis, skal du løse captcha hver time. Til dette får du to lotteri-billetter. Det samme sker, hvis dine henvisninger løser captcha. I denne situation får de to billetter, og du får en. Billetter gives også, når du deltager i spillet. For hver 600 Satoshi modtaget bliver du ejer af en lotteri-billet. Når brugeren vinder, modtager han en underretning via e-mail.

Således er Freebitcoin-lotteriet en underholdning, der kan bruges gratis. I dag er det populært, så hvis du køber flere billetter, er chancerne for succes minimal.

Anbefalede: