Hvad Har Du Brug For For At Reparere Sko

Hvad Har Du Brug For For At Reparere Sko
Hvad Har Du Brug For For At Reparere Sko

Video: Hvad Har Du Brug For For At Reparere Sko

Video: Hvad Har Du Brug For For At Reparere Sko
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, April
Anonim

Mange mennesker drømmer om deres egen forretning, selvom den er lille. En mulighed er at åbne et værksted. Et sådant værksted får altid ordrer, mens du kan begynde at arbejde med et minimum af udstyr og materialer.

Hvad har du brug for for at reparere sko
Hvad har du brug for for at reparere sko

Sko har en tendens til at blive slidt. Hun er revet, hendes hæle bliver trampet, "lynlåse" går i stykker. Meget ofte sendes det til lossepladsen på grund af en ubetydelig sammenbrud, selvom skoene stadig kan tjene godt. Det er i en sådan situation, at folk henvender sig til mesteren - nogle gange er det bedre at betale flere hundrede rubler for reparationer end at gå til butikken for et nyt par sko.

For at åbne et værksted har du først og fremmest brug for et rum. Det kan enten være en lille kiosk eller ethvert andet rum, endda en kælder. Samtidig skal det være rent, let, ryddeligt, dine kunder skal ikke opleve ubehagelige følelser, når de kommer ind i det.

Du kan komme i gang uden engang at have noget udstyr, bogstaveligt talt på dine knæ, men dette er en ekstrem mulighed. Det er vanskeligt, om ikke umuligt, at udføre reparationer af høj kvalitet uden udstyr. Den enkleste maskine, der giver dig mulighed for at udføre flere operationer, koster dig omkring 20 tusind rubler. Du har også brug for en sko symaskine, værktøjer. Og selvfølgelig forbrugsvarer - forskellige hæle, onlays, hæle, læder, lim, negle, tråde, "glidere" til "lynlåse" osv. etc. Da folk medbringer forskellige sko til reparationer, bliver du nødt til at oplagre en række forbrugsvarer, hvilket øger dine forhåndsomkostninger.

Reparationens pålidelighed afhænger af kvaliteten på forbrugsvarer, så køb ikke de billigste. Hvis reparatøren udførte reparationen dårligt, kontaktes de ikke anden gang. Omvendt kan kvalitetsarbejde vinde faste kunder. Sko reparation er en ret rentabel forretning, så alle investeringer vil hurtigt betale sig. Da du bliver nødt til at arbejde med lim, og støv fra sko ikke øger sundheden, skal du sørge for god ventilation. Det bedste er at installere et bord med en hætte, der er placeret direkte over arbejdspladsen.

Ud over reparation af sko kan du tilbyde andre efterspurgte tjenester. For eksempel installere en knap og nitte maskine, en nøgle gør maskine. Alt dette giver dig yderligere indtægter.

Hvis dit værksted ligger langt fra de centrale overfyldte gader, bliver du også nødt til at tage sig af reklame. Det kan være som en række tip med workshopens adresse og reklamer i lokale aviser og byradio. Over tid kan du udvide din forretning ved at finde mere rummelige lokaler og ansætte medarbejdere.

Anbefalede: