Hvordan Man øger Aviscirkulationen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man øger Aviscirkulationen
Hvordan Man øger Aviscirkulationen

Video: Hvordan Man øger Aviscirkulationen

Video: Hvordan Man øger Aviscirkulationen
Video: What is NEWSPAPER CIRCULATION? What does NEWSPAPER CIRCULATION mean? NEWSPAPER CIRCULATION meaning 2024, April
Anonim

Den globale økonomiske krise har betydeligt bremset udviklingen på avismarkedet. På trods af dette kæmper hver publikation for sin klient og forsøger at øge størrelsen på dens oplag. Cirkulationen af en interessant og nyttig avis kan øges, selv i krisetider i økonomien.

Hvordan man øger aviscirkulationen
Hvordan man øger aviscirkulationen

Er det nødvendigt

  • - forretningsplan;
  • - journalister
  • - marketingkampagner
  • - reklame.

Instruktioner

Trin 1

For at øge cirkulationen af en avis skal du først og fremmest finde ud af, hvad dens målgruppe er, og hvad den vil se i den købte udgave.

Trin 2

Når beslutningen om at øge oplag er truffet, skal der udarbejdes en forretningsplan for at beregne omkostningerne og fordelene ved at øge antallet af udstedte aviskopier.

Trin 3

For det første skal du gøre avisen mere interessant og nyttig for en potentiel køber. Du kan ansætte gode journalister, så publikationen altid kun har de seneste nyheder. Også læsere er interesserede i forskellige sladder og intriger, mystiske fænomener og åbenbaringer. Overskrifterne skal være så forskellige som muligt for at nå et størst muligt publikum af forbrugere. Det ville være rart at tilføje underholdende sider med anekdoter, krydsord og konkurrencer til avisen. Placering af en sektion med private annoncer fungerer godt for at øge omsætningen.

Trin 4

Forskellige kampagner og rabatter er effektive. Så du kan lave rabatter til avisabonnenter, og når du køber flere eksemplarer (for eksempel skal de præsenteres i prisuddelingscentret eller sende stubber til redaktionskontoret), give nyttige, billige souvenirs. Vil henlede opmærksomheden på avisen og tegne en stor gave, for eksempel en ferietur.

Trin 5

Og selvom avisen allerede er ret populær i brede kredse, skal du ikke foragte reklamer. Til dette er meddelelser på radio og tv perfekte.

Anbefalede: