Hvordan Man Betaler Uden Provision

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler Uden Provision
Hvordan Man Betaler Uden Provision

Video: Hvordan Man Betaler Uden Provision

Video: Hvordan Man Betaler Uden Provision
Video: XRP AIRDROP на бирже Bitforex! Sologenic как получить токены SOLO 2024, April
Anonim

For nemheds skyld ved at betale for varer og tjenester skal du ofte betale forskellige provisioner. Der er dog mange måder at undgå yderligere omkostninger på. For at gøre dette skal du vide, gennem hvilke pengeautomater og terminaler du kan indbetale penge uden provision.

Hvordan man betaler uden provision
Hvordan man betaler uden provision

Instruktioner

Trin 1

Find en betalingsterminal, der accepterer kommissionsfrie betalinger. Der er sådanne i mange byer. For eksempel er der i Novosibirsk et system med terminaler "Kvartoplat", hvor du kan betale for forsyningsselskaber uden et tillæg og også fylde en konto på et transportkort.

Trin 2

Åbn en anden konto i banken, hvor du allerede har åbnet den første. I dette tilfælde kan du overføre penge fra en konto til en anden uden provision. Dette er praktisk, hvis du vil bruge forskellige valutaer. For eksempel, når du overfører penge fra en rubelkonto til en dollarkonto, vil du ikke blive opkrævet en provision til valutaveksling. Selve konverteringen af penge finder sted til den interne sats i betalingssystemet, hvilket er ganske gavnligt for brugeren.

Trin 3

Brug kontant ved levering til at købe varer og tjenester. I dette tilfælde udføres pengeoverførslen via posten, men du betaler ikke for det, tjenesten foretages på modtagerens bekostning. Kontant ved levering er også praktisk, fordi du betaler for varerne ved modtagelse og ikke på forhånd, hvilket reducerer risikoen for at miste penge for dig.

Trin 4

Registrer en e-tegnebog på et af de websteder, der leverer lignende tjenester. Så du kan overføre penge til adressaten, der også har en lignende tegnebog. Men husk, at overførsel af elektroniske penge ikke er gratis i alle betalingssystemer. For eksempel opkræver Yandex. Money 0,5% af beløbet for dette. PayPal leverer en lignende service uden provision. Det skal dog bemærkes, at disse penge kun kan bruges på Internettet - i Rusland kan de ikke modtages kontant. Hvis din adressat er placeret i USA og har en konto i en lokal bank, vil han være i stand til at trække dem ud af systemet, men de vil blive opkrævet en provision for dette. Du kan også betale for varer og tjenester i onlinebutikker via e-tegnebøger uden provision.

Anbefalede: