Hvordan Man Betaler PE Skat

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler PE Skat
Hvordan Man Betaler PE Skat

Video: Hvordan Man Betaler PE Skat

Video: Hvordan Man Betaler PE Skat
Video: ሓፈሻዊ ሓቤሬታ ብዛዕባ ምክፍል ግብሪ (skattekort) 2024, Kan
Anonim

Et vigtigt punkt ved registrering som individuel iværksætter er valget af det optimale skattesystem. Hver af dem har sine egne egenskaber, adskiller sig med hensyn til betaling, rapporteringsformularer. Private iværksættere er heller ikke fritaget for yderligere skatter: jord, vand, socialt, transport, punktafgift, statsafgifter og andre.

Hvordan man betaler PE skat
Hvordan man betaler PE skat

Er det nødvendigt

  • - registreringsdokumenter
  • - valget af skattesystemet
  • - selvangivelser.

Instruktioner

Trin 1

Inden for fem kalenderdage fra datoen for registrering som individuel iværksætter hos skattemyndigheden har du ret til at skrive en ansøgning om overgangen til et forenklet eller imputeret skattesystem. Hvis en sådan ansøgning ikke modtages som standard, skal hver juridiske enhed som standard betale skat i henhold til det generelle system.

Trin 2

For at vælge et skattesystem skal du beslutte, hvad du vil gøre, og hvordan det vil være mere rentabelt for dig at betale skat. Når du vælger, skal du huske på, at ikke alle beskatningssystemer er velegnede til forskellige typer aktiviteter. For eksempel kan organisationer, hvis aktiviteter det forventes at opnå en licens og betale yderligere skatter, kun bruge det generelle skattesystem.

Trin 3

For handel, forbrugertjenester og catering (hvis du ikke sælger spiritus) er den tilregnede indkomstskat ideel, som opkræves i lige store betalinger afhængigt af antallet af kvadratmeter i det besatte rum. For andre typer aktiviteter, der ikke er underlagt licens, er et forenklet skattesystem egnet. På samme tid kan du bidrage med 6 procent af omsætningen til statskassen, hvilket er gavnligt til lave omkostninger (tjenester) eller 15 procent af overskuddet. For virksomheder, der producerer landbrugsprodukter, tilvejebringes en samlet landbrugsafgift.

Trin 4

Afhængigt af beskatningstypen indsendes erklæringer til skattemyndigheden på det sted, hvor den enkelte iværksætter registreres en gang hvert kvartal eller en gang om året. De skatter, der er angivet i dem, føres i statskassen. Derudover betaler en individuel iværksætter selv med et forenklet og beregnet skattesystem fuldt ud forsikrings- og pensionsbidrag.

Anbefalede: