Sådan åbner Du En Genbrugsforretning

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du En Genbrugsforretning
Sådan åbner Du En Genbrugsforretning

Video: Sådan åbner Du En Genbrugsforretning

Video: Sådan åbner Du En Genbrugsforretning
Video: [Reklame] Sådan indretter du med genbrug - se vores lejlighed 2024, April
Anonim

Egen butik med kommissionsvarer er en rentabel forretning, der ikke kræver store investeringer; mange kan åbne en sådan forretning. Principperne for vellykket aktivitet for ejeren af "provisionen" er sandt noget anderledes end for ejeren af et detailforretning, der arbejder med leverandører. Men du kan lære håndværkets hemmeligheder gradvist, du skal bare gøre, hvad der gør det muligt for butiksbutikken at åbne.

Genbrugsbutik er et specifikt, men rentabelt forretningsforetagende
Genbrugsbutik er et specifikt, men rentabelt forretningsforetagende

Er det nødvendigt

  • - lokaler
  • - certifikat for registrering af individuel iværksætter
  • - møbler (bord, to stole, pasningsværelse, spejl)
  • - et sæt mannequiner og bøjler
  • - en personlig computer med et installeret lagerstyringsprogram
  • - formen for kontrakten med afsenderen, det registrerede segl

Instruktioner

Trin 1

Arranger med ejeren af en billig lejeplads i stueetagen i enhver bygning. Du får brug for et værelse inden for 50-100 kvadratmeter. Det skal renoveres, selvom der ikke er høje krav til det indre af en genbrugsbutik.

Trin 2

Beslut på forhånd, hvilket produktsortiment der skal præsenteres i din butik. Der er flere muligheder, men den mest almindelige og omkostningseffektive er børnetøj og varer til børn. De fleste af genbrugsbutikkerne har specialiseret sig i denne særlige profil.

Trin 3

Køb butiksudstyr, forudsat at en brugt butik slet ikke har brug for nyt dyrt tilbehør. Du får brug for nogle enkle møbler, og hvis vi taler om en genbrugsbutik med tøj, mannequiner og et sæt bøjler. Du kan heller ikke undvære en personlig computer og specialsoftware til bogføring af varer.

Trin 4

Pas på de krævede juridiske formaliteter. Det vil være nødvendigt at registrere sig som eneejer eller oprette et selskab med begrænset ansvar. For at arbejde med mennesker, der giver ting til salg, skal du have en udviklet kontraktformular, som skal certificeres med et registreret segl.

Anbefalede: