Hvad Er En Z-tegnebog På Webmoney

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er En Z-tegnebog På Webmoney
Hvad Er En Z-tegnebog På Webmoney

Video: Hvad Er En Z-tegnebog På Webmoney

Video: Hvad Er En Z-tegnebog På Webmoney
Video: Webmoney WMZ to OKPAY 2024, April
Anonim

Elektroniske penge er et praktisk format til løsning af økonomiske problemer; ved hjælp af en virtuel tegnebog kan du modtage penge overalt i verden, udbetale eller betale for køb og tjenester. Et af de mest populære elektroniske betalingssystemer er Webmoney. Der er flere typer tegnebøger i det, inklusive Z-tegnebøger.

Hvad er en z-tegnebog på webmoney
Hvad er en z-tegnebog på webmoney

Z-tegnebøger på Webmoney adskiller sig ved, at denne type tegnebøger bruges til afregninger gennem et internationalt betalingssystem i dollars. For at begynde at bruge en sådan tegnebog skal du registrere dig på betalingssystemets websted.

Z-tegnebøger og WMZ

Der er flere typer titelenheder i Webmoney Transfer i dag. Dette er også WMZ-tegn - elektroniske midler, der svarer til amerikanske dollars. De bruges til at udføre finansielle transaktioner på Z-tegnebøger.

Det er meget nemt at oprette en dollar tegnebog og begynde at bruge WMZ. Efter registrering på systemets officielle hjemmeside modtager hver klient en identifikator - WMID. Det inkluderer 12 cifre, Web Money Identifificator - et unikt nummer, der kan sammenlignes med serien og nummeret på en persons pas. Identifikatoren fungerer som et login på betalingssystemets websted, med sin hjælp kan du registrere de nødvendige tegnebøger.

Z-punge på Webmoney vil ligesom andre typer punge have deres eget nummer, som også består af 12 cifre. Det er ikke nødvendigt at huske dem - når du går ind i systemet ved hjælp af din identifikator, er tegnebognumrene såvel som de beløb, der er gemt på dem, synlige. Men adgangskoden fra din identifikator i systemet skal huskes og ikke gives til nogen anden for ikke at miste besparelserne fra Z-tegnebogen.

Sådan bruges Z-tegnebog

Du kan oprette flere e-tegnebøger på Webmoney, men du kan ikke slette dem. I startversionen af Webmoney Light får brugeren som standard en Z-tegnebog. Alle transaktioner kan let spores tilbage til historikken.

En WM-pung kan bruges til at gemme WMZ, for at foretage overførsler mellem brugere, sende penge til pårørende eller fakturere for tjenester, skal du angive modtagerens Z-pungnummer. Det vil helt sikkert være bundet til en unik identifikator, men det er umuligt at overføre det krævede beløb direkte ved hjælp af WMID-nummeret. Fra en Z-tegnebog kan du kun sende penge til en Z-tegnebog, en rubel eller en tegnebog i euro fungerer ikke til dette formål.

Eksisterende WMZ fra Z-pungen kan overføres til bank- og WM-kort, udbetale, betale for køb i onlinebutikker eller telefon, internetforbindelser og meget mere. Det vil være muligt at genopfylde tegnebogen gennem terminalen, gennem vekselkontorer i betalingssystemet, bankens kasseafdeling osv. Provisionsbeløbet varierer, ligesom den tid det tager for pengene at komme til målmanden - dette kaldes også elektroniske tegnebøger i Webmoney.

Anbefalede: