Sådan Får Du Penge I Western Union

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Penge I Western Union
Sådan Får Du Penge I Western Union

Video: Sådan Får Du Penge I Western Union

Video: Sådan Får Du Penge I Western Union
Video: Как сделать перевод Western Union. Перевод денег в другую страну 2024, April
Anonim

Western Union er et internationalt overførselssystem med filialer og servicepunkter i forskellige lande i verden. Det er ikke nødvendigt at åbne en bankkonto for at sende og modtage pengeoverførsler.

Sådan får du penge i Western Union
Sådan får du penge i Western Union

Er det nødvendigt

  • - Identitetsdokument
  • - overføre kode.

Instruktioner

Trin 1

Når overførslen er sendt til dig, bliver den tilgængelig for dig om få minutter. I nogle regioner i SNG-landene kan overførslen tage 48 timer. Du kan modtage en overførsel på Western Union-servicepunkter. Denne service leveres kun til enkeltpersoner og er ikke tilgængelig til betaling, investeringer og kommercielle transaktioner. Western Union pengeoverførsler kan sendes både i rubler og i dollars. Betalinger foretages som regel i modtagerlandets valuta. Betalinger for overførsler fra udlandet foretages i Rusland i amerikanske dollars.

Trin 2

Find det nærmeste Western Union-servicepunkt. Dette kan gøres på Westernunion.ru-webstedet, hvor du også kan finde ud af status for overførslen. Kom til afdelingen. Glem ikke at medbringe et identitetsdokument: et pas til en statsborger i Den Russiske Føderation, et pas til en statsborger i Den Russiske Føderation eller et pas til en udenlandsk statsborger. Et identitetsdokument betragtes også som et militært ID, en opholdstilladelse, et midlertidigt dokument i stedet for et mistet pas. Vis dette dokument til kassereren.

Trin 3

Udfyld en ansøgning af den etablerede formular og angiv en unik overføringskode. Overførselskoden, der består af tal eller bogstaver, skal afsenderen informere dig på forhånd. Vær forberedt på at angive overførselsbeløbet, afsenderens navn, svaret på sikkerhedsspørgsmålet (hvis afsenderen inkluderede det i overførslen). Et sikkerhedsspørgsmål kan bruges til at identificere modtagerens identitet som en yderligere foranstaltning.

Trin 4

Underskriv modtagelsen af midler. Kassereren giver dig en kopi af formularen og kontanter.

Trin 5

Hvis du af en eller anden grund ikke kan modtage midler personligt, kan en anden person gøre det for dig. Denne person skal have en fuldmagt til transaktionen, certificeret af en notar, sit eget identitetskort og skal også kende de overførselsoplysninger, der er anført ovenfor.

Anbefalede: