Sådan Oprettes En Virtuel QIWI-tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Virtuel QIWI-tegnebog
Sådan Oprettes En Virtuel QIWI-tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Virtuel QIWI-tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Virtuel QIWI-tegnebog
Video: QIWI: быстрая регистрация и идентификация киви кошелька 2024, April
Anonim

Moderne computerteknologi tilbyder nye måder at betale for varer og tjenester på. Talrige onlinebutikker accepterer gerne betaling i form af elektroniske penge, så det er meget praktisk at have en tegnebog til at betale med virtuelle penge. En populær e-tegnebog er QIWI tegnebogen.

Sådan oprettes en virtuel QIWI-tegnebog
Sådan oprettes en virtuel QIWI-tegnebog

Instruktioner

Trin 1

For at åbne en virtuel QIWI-tegnebog skal du følge linket https://w.qiwi.com/payment/main.action fra enhver enhed til det officielle websted for betalingssystemet og registrere.

Trin 2

Udfyld den foreslåede registreringsformular på hovedsiden med angivelse af pålidelige oplysninger om dig selv. QIWI-tegnebogens nummer matcher dit mobiltelefonnummer.

Trin 3

Dernæst skal du bekræfte din identifikation og indtaste et sæt latinske bogstaver og tal. Bekræft således, at du er en rigtig person og ikke en robot. Før du tilmelder dig, skal du læse tilbudsaftalen, som vil angive alle betingelser for brug af tjenesten.

Trin 4

Efter registrering skal du vente på, at den første adgangskode kommer ind på webstedet, som kommer til din telefon. Hvis du ønsker det, kan du ændre denne adgangskode til enhver anden i fremtiden. For at gøre dette skal du åbne siden "Indstillinger", klikke på knappen "Skift" og følge instruktionerne.

Trin 5

Husk, at du kun kan betale for varer og tjenester fra dit QIWI-tegnebognummer, hvis du har en positiv saldo. Du kan påfylde din saldo ved at overføre penge ved hjælp af en betalingsterminal. Desuden giver forskellige internetressourcer mulighed for at tjene elektroniske penge og overføre dem til en QIWI-tegnebogskonto.

Anbefalede: