Sådan Tiltrækker Du Købere Til Din Onlinebutik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tiltrækker Du Købere Til Din Onlinebutik
Sådan Tiltrækker Du Købere Til Din Onlinebutik

Video: Sådan Tiltrækker Du Købere Til Din Onlinebutik

Video: Sådan Tiltrækker Du Købere Til Din Onlinebutik
Video: Webshoppen - Kom godt i gang - del 3 ud af 3 - Øg dit salg 2024, April
Anonim

Indtægterne fra ejeren af en onlinebutik afhænger direkte af antallet af kunder. For at en virksomhed skal få succes, er det ikke kun nødvendigt at tiltrække så mange potentielle købere til webstedet som muligt, men også at overbevise dem om at afgive en ordre.

Sådan tiltrækker du købere til din onlinebutik
Sådan tiltrækker du købere til din onlinebutik

Instruktioner

Trin 1

Giv let navigation på siden. Hver besøgende skal let finde det, han har brug for, og ikke gætte, hvor du kan finde kontaktoplysninger eller oplysninger om betaling og levering. Prøv ikke at overbelaste det med animation, så alle sider indlæses hurtigt og nemt, selv ved lave internethastigheder.

Trin 2

Opdel produkterne i grupper, og gå ind i søgemaskinen. Køberen vil sandsynligvis ikke se på flere dusin sider, når han har brug for en bestemt ting. Gør det så let som muligt at finde et produkt og placere en ordre, selv for dem der aldrig har købt noget i onlinebutikker før.

Trin 3

Giv webstedsbesøgende komplette oplysninger om din onlinebutik. Det er især vigtigt at lave en beskrivelse af høj kvalitet af hvert produkt og produktgruppe som helhed, fortælle om funktionerne i betaling og levering og også give besøgende mulighed for at stille spørgsmål og give feedback. Dette vil gøre din online butik mere attraktiv for kunderne.

Trin 4

Sørg for at ledsage produktbeskrivelsen med fotografier af høj kvalitet. Meget få potentielle købere beslutter at afgive en ordre uden først at se, hvad de køber nøjagtigt. Det er ønskeligt at fotografere nogle produkter ikke fra en, men fra flere vinkler. Dette gælder især for sko, tøj, tasker osv.

Trin 5

Angiv flere kommunikationsmidler med medarbejderne i onlinebutikken. Ikke alle mennesker er villige til at vente på, at et forum-svar eller en e-mail sendes. Angiv telefonnummer, ISQ, Skype eller andre kommunikationsmidler: Lad klienten vælge den mulighed, der passer til ham.

Trin 6

Markedsfør din online butik på blogs, sociale netværk osv. Der er ingen mening i at købe reklameplads i magasiner og aviser: det er bare spild af penge.

Trin 7

Fyld webstedet med artikler og tekster af høj kvalitet (især produktbeskrivelser), der hjælper dig med at promovere din onlinebutik i søgemaskiner til de krævede forespørgsler. Korrekt søgemaskineoptimering af webstedet er en garanti for, at antallet af besøgende gradvist vil vokse.

Anbefalede: