Hvordan Man Navngiver Hotellet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Hotellet
Hvordan Man Navngiver Hotellet

Video: Hvordan Man Navngiver Hotellet

Video: Hvordan Man Navngiver Hotellet
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Når man vælger et hotelnavn, begynder mange ejere at puslespil og opfinde forskellige navne, nogle gange ikke engang eksisterende. Nogle tager den mindste modstands vej og angiver deres initialer eller navnet på deres kone i navnet, men denne tilgang er ret triviel, den afspejler ikke konsonansen, der ville fascinere potentielle besøgende og få dem til at besøge et fantastisk sted.

Hvordan man navngiver hotellet
Hvordan man navngiver hotellet

Instruktioner

Trin 1

Et hotel beliggende i en skov og har et betydeligt udvalg af tjenester på dets område (sundheds- og wellnessprocedurer, tennisbaner, underholdningssteder, en restaurant og barer) kan pr. Definition ikke kaldes "Alenushka" eller "Rostock". Det er nødvendigt at inkludere interessen i hotellet i navnet, tage hensyn til dets kategori, for eksempel vil ordet "Complex" i navnet vise forbrugeren af tjenester, at ikke kun en seng venter på ham på hotellet, men et sæt medicinske aktiviteter og underholdning.

Trin 2

Hvis hotellet har et branchefokus eller blev oprettet for en bestemt kategori af besøgende, skal navnet bruge et ord, der vil være direkte relateret til den valgte retning. For eksempel bør et børns fritidscenter indeholde et antydning af dets formål i navnet. Et sted for hvile og logi for jægere eller fiskere bør også understreges ved hjælp af ordene "jæger", "jagt", "fiskeri" osv.

Trin 3

Hotellets navn skal fremkalde vedvarende foreninger, der er rettet mod et serviceniveau af høj kvalitet eller repræsenterer en forretningsorienteret retning, når billeder af konferencesale, banketfaciliteter til rekreativ virksomhed, dyre underholdning opstår i tankerne hos en potentiel klient. Overvej de ønskede følelser fra at besøge hotellet - en stille familieferie, underholdningstjenester, prestige og soliditet med eksklusive tjenester.

Trin 4

Sørg for, at navnet bruger originale ord, der på den ene side er lette at huske og på den anden side ikke har været brugt nogen steder før, ellers vil det være svært at indtaste det i registreringsdokumenterne, hvis du har brug for at registrere et varemærke.

Trin 5

Følg et enkelt koncept for at skabe den overordnede stil på hotellet - i dets navn, eksternt design, service. Derefter dannes det generelle indtryk af hotellet som et enkelt gennemtænkt kompleks, og mange besøgende vil besøge hotellet og anbefale det til deres venner.

Anbefalede: