Hvordan Man Skriver Et Kommercielt Forslag

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Et Kommercielt Forslag
Hvordan Man Skriver Et Kommercielt Forslag

Video: Hvordan Man Skriver Et Kommercielt Forslag

Video: Hvordan Man Skriver Et Kommercielt Forslag
Video: Jeg kører Evil Ice Scream 24 timer! Styr det onde isskrig i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Et kommercielt tilbud er en af de vigtigste komponenter i at drive forretning. Et velskrevet kommercielt forslag garanterer praktisk talt et vellykket salg af produktet. Der er visse regler, hvorefter et kommercielt forslag skal udarbejdes, både formelt og bidrager til den maksimale succes for det kommercielle forslag.

Hvordan man skriver et kommercielt forslag
Hvordan man skriver et kommercielt forslag

Instruktioner

Trin 1

Et kommercielt tilbud skal begynde med en appel. Adressen "respekteres" fortrinsvis med en yderligere angivelse af efternavn, fornavn og patronymic for den person, som du henvender dig til.

Trin 2

Længere i teksten skal være navnet på det firma, der tilbyder sine tjenester. Titlen skal være komplet uden forkortelser, helst en kort beskrivelse af virksomhedens omfang og de største partnere, der kan give anbefalinger.

Trin 3

Det næste afsnit skal være et direkte tilbud af tjenester og ikke kun et forslag, men en kort analyse af den produktive indvirkning af denne service på virksomhedens aktiviteter. Angiv klare tal, om nødvendigt vedhæft beregninger til det kommercielle forslag. Undgå lange sætninger, den bedste effekt giver nøjagtige klare tal uden nogen vag formulering.

Trin 4

Dernæst skal prisen for tjenesterne angives. Forsøg ikke at skjule tal i smukke sætninger, skriv så klart og tydeligt som muligt uden tilslørede sætninger og uforståelige komplekse strukturer.

Trin 5

I sidste afsnit skal du skrive igen om, hvordan dette kommercielle forslag vil være til gavn for virksomheden, hvis det bekræftes og aftales yderligere. Understreg, at prisen er baseret på den fordel, virksomheden får, efter at tjenesten er leveret.

Trin 6

Nederst i tilbuddet skal være "Med venlig hilsen", så din position og efternavn, navn og patronym. Det tilrådes at afgive et kommercielt tilbud på virksomhedens brevpapir.

Anbefalede: