Hvor Rentabelt At Købe En Bil På Kredit

Indholdsfortegnelse:

Hvor Rentabelt At Købe En Bil På Kredit
Hvor Rentabelt At Købe En Bil På Kredit

Video: Hvor Rentabelt At Købe En Bil På Kredit

Video: Hvor Rentabelt At Købe En Bil På Kredit
Video: Bilmarked i Tjekkiet 2020, bilpriser. Et godt overblik over bilmarkedet i Prag. 2024, April
Anonim

Billån er en af de mest efterspurgte tjenester, som bankerne tilbyder. Mange tiltrækkes af muligheden for at købe en bil på kredit og straks komme bag rattet og betale ikke meget store beløb hver måned i flere år. Et lån er selvfølgelig mindre rentabelt end at købe med dine egne akkumulerede midler, men markedet for sådanne tilbud er stort nok til at vælge den billigste løsning.

Hvor rentabelt at købe en bil på kredit
Hvor rentabelt at købe en bil på kredit

Subtiliteter af billån

Hvis du kender nogle af nuancerne ved at få og yde billån, kan du vælge den mest rentable måde at købe en bil på. Et lån kan opnås direkte hos en bilforhandler eller i en bank. Til at begynde med skal du forhøre dig om betingelserne for at opnå et målrettet lån til køb af en bil i flere banker og finde ud af, i hvilke af dem du kan få penge til den laveste rente. I banker skal du for et lån levere et større antal dokumenter og vente lidt længere på en positiv beslutning end i en salon, men i nogle tilfælde kan dette resultere i besparelser på 2-3%.

I salonen kan du modtage en beslutning om at yde et lån med et minimum af dokumenter inden for en dag. Som regel har hver salon repræsentationskontorer for flere banker, så du har også mulighed for at vælge blandt disse kreditorganisationer. Når du tilmelder dig, skal du læse omhyggeligt kontrakten og finde ud af, om den ikke inkluderer engangsbankgebyrer eller ublu forsikringsbeløb. Forresten, foruden dem, når banken køber en ny bil, forpligter banken dig til at indgå en CASCO-bilforsikringsaftale, hvis betalinger kan være 5-7% af bilens omkostninger årligt.

For at undgå at ansøge om CASCO kan du tage et regelmæssigt forbrugerlån til det maksimale beløb, som banken kan tilbyde dig, og de midler, du mangler til at købe en bil, kan fås i form af et billån.

Hvilke biler at købe på kredit

Selvom du vil låne en brugt bil i håb om at spare penge på et sådant køb, er det ikke en kendsgerning, at det vil være virkelig rentabelt. For det første vil renterne på et sådant lån være højere, da sandsynligheden for rentabel videresalg i tilfælde af din insolvens er meget lav i modsætning til videresalg af en ny bil. For det andet skal du også betale højere renter på forsikringsprogrammer. Derfor er det i nogle tilfælde mere rentabelt at få et lån til et stort beløb og købe en ny bil.

Mange banker arbejder sammen med bilforhandlere i partnerskabsprogrammer, der giver dem mulighed for at tilbyde lave priser til dem, der ønsker at få lån til de bilmærker, der deltager i sådanne programmer. Valget af kendte mærker er stort nok, så du får f.eks. Mulighed for ved at betale en første betaling for at få et lån til det resterende beløb til en rente, der er lavere end 10%.

Anbefalede: