Sådan Trækker Du Penge Fra En Mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Trækker Du Penge Fra En Mobiltelefon
Sådan Trækker Du Penge Fra En Mobiltelefon

Video: Sådan Trækker Du Penge Fra En Mobiltelefon

Video: Sådan Trækker Du Penge Fra En Mobiltelefon
Video: Sådan gendanner du din mobil og setup igen 2024, April
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor du har brug for at trække penge fra din mobiltelefonkonto og modtage dem kontant. Der er flere måder at udføre denne transaktion på.

Sådan trækker du penge fra en mobiltelefon
Sådan trækker du penge fra en mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

En af de nemmeste måder at trække penge fra din mobiltelefonkonto er at kontakte din mobiloperatørs servicecenter og opsige kontrakten, hvorefter du skal returnere de resterende penge på din konto inden for 10 dage.

Trin 2

Hvis du abonnerer på Beeline-mobiloperatøren, kan du trække penge fra din mobil via Unistream-systemet. For at overføre skal du sende en SMS-besked med overførselsbekræftelseskommandoen og beløbet til 3116. Inden du bruger tjenesten, skal du læse dens regler og begrænsninger på webstedet www.money.beeline.ru.

Trin 3

Hvis du abonnerer på mobiloperatøren Megafon, kan du også overføre penge fra din mobiltelefonkonto til et bankkort, bankkonto, e-wallet eller modtage kontanter. For at gøre dette skal du gå til afsnittet "Pengeoverførsler" på virksomhedens websted og vælge en form for personlig kapitalforvaltning, der passer dig. For at modtage kontanter gennem Unistream-filialen skal du sende en sms-besked i følgende format: “unim Betalingsbeløb Efternavn Fornavn Patronymisk Nummer på udstedelsesstedet”. For eksempel "unim 3000 Petrov Ivan Petrovich 000-159". Vent på en SMS-bekræftelsesmeddelelse fra operatøren. Efter 20 minutter kan du kontakte Unistream-filialen med dit pas og overførselsnummer og få kontanter.

Trin 4

Hvis du abonnerer på MTS-mobiloperatøren, skal du kontakte firmaets kontor med et pas og skrive en ansøgning om refusion for at trække penge fra din mobiltelefonkonto.

Trin 5

Derudover kan du trække penge fra en mobiltelefon ved først at overføre dem til Webmoney-tegnebogen og derefter til den nationale valuta. For at gøre dette skal du først registrere dig i dette system og derefter tydeligt følge instruktionerne for overførsel af penge.

Anbefalede: