Sådan Finder Du Saldoen På Et Kreditkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Saldoen På Et Kreditkort
Sådan Finder Du Saldoen På Et Kreditkort

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Et Kreditkort

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Et Kreditkort
Video: Sådan bruger du Kreditkort til betaling (Visa/Master) 2024, April
Anonim

Et kreditkort er meget praktisk. Især hvis du arbejder i et firma, hvor lønforsinkelser opstår, eller du bare elsker at shoppe meget. Naturligvis skal alle udgifter på kortet holdes under streng kontrol, og saldoen på kortet bør kontrolleres regelmæssigt. Der er flere måder at gøre dette på - husk og vælg.

Sådan finder du saldoen på et kreditkort
Sådan finder du saldoen på et kreditkort

Instruktioner

Trin 1

Tjek din pengeautomatsaldo. Det er bedst at gøre dette i din banks pengeautomat - så er oplysningerne nøjagtige og gratis. Du kan blive opkrævet et gebyr for at anmode om saldoen fra en anden banks pengeautomat. Indsæt dit kort i pengeautomaten, indtast din PIN-kode, og vælg "Tilgængelige midler", "Kontroller saldo" osv. I menuen. - det specifikke navn afhænger af banken. For eksempel på en Sberbank-pengeautomat kan du kontrollere saldoen i menuen "Information og service" eller "Personlig konto". Balanceoplysningerne kan udskrives som en kvittering.

Trin 2

Kontroller saldoen på kortet i internetbanksystemet. Hvis denne service ikke automatisk er forbundet til dit kort, skal du bestille den i en bankfilial. For at indtaste din personlige konto skal du bruge et brugernavn og en adgangskode - de skal gives af bankmedarbejderne, når de opretter forbindelse til tjenesten. Kunder fra Ruslands sparebank kan modtage login og adgangskoder via en pengeautomat.

Trin 3

Indsæt kortet i pengeautomaten, indtast pinkoden, og vælg "Internetservice" i menuen. Bestil en adgangskode / adgangskoder til brug af tjenesten ved at klikke på den relevante knap. Tag kontrollen med dit login (bruger-id) og din permanente adgangskode, og den næste kontrol med engangsadgangskoder. Du kan gå ind i Sberbank-Online-systemet ved hjælp af både permanente og engangskodeord. Den permanente adgangskode forbliver i kraft, indtil du bestiller en ny.

Trin 4

Gå til Sberbank-Online-siden https://esk.sbrf.ru/, og indtast dit bruger-id og din adgangskode i de formularfelter, der er angivet til dette. Klik på knappen "Næste" - du vil se dataene på dit kort i din personlige konto. Opdater om nødvendigt disse data ved at klikke på knappen med samme navn.

Trin 5

Brug tjenesten "Mobile Bank" til at kontrollere saldoen. Hvis tjenesten ikke er tilsluttet, skal du bestille den i din banks filial. Sberbanks kunder kan aktivere denne service i en pengeautomat. For at gøre dette skal du indsætte dit kreditkort i en pengeautomat, indtaste din pinkode og vælge "Mobile Banking" i menuen. Angiv det telefonnummer, som du vil linke kortet til, vælg den ønskede takst for "Mobilbanken" - du kan læse detaljerne på hjemmesiden for Ruslands sparebank https://www.sbrf.ru/common/ img / uploadet / filer / pdf / Tarify_na_predostavlenie_uslugi_MB. pdf. Vent på en SMS-besked om, at tjenesten er forbundet til dit nummer.

Trin 6

Anmod om kortsaldo ved at sende en SMS fra telefonen tilsluttet systemet til 900 med teksten “NNNN Balance”, hvor NNNN er de sidste 4 cifre i dit kortnummer. I stedet for ordet "balance" kan du bruge "balance", og disse ord kan under alle omstændigheder skrives med både russiske og latinske bogstaver. Du kan adskille ord i en meddelelse ikke kun med et mellemrum, men også med "#", "-", "." For eksempel "Balance-0786".

Trin 7

Vent på et svar-SMS, der angiver saldoen på din kortkonto. Du kan finde en detaljeret brugervejledning til Mobile Bank-systemet på hjemmesiden for Ruslands Sberbank

Trin 8

Installer Mobile Bank-applikationen på din mobiltelefon - dette sparer dig for at skulle huske de korrekte SMS-anmodninger til nummer 900. Du kan kontrollere kortsaldoen og udføre andre handlinger med den via programgrænsefladen. Du kan downloade applikationen til telefoner med JAVA- og BlackBerry-support fra siden https://www.sbrf.ru/moscow/ru/person/dist_services/mobile_bank/ i afsnittet "Yderligere funktioner". For detaljerede instruktioner om brug af mobilapplikationen kan du læse her:

Anbefalede: