Sådan Oprettes 1C Og Client-Bank

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes 1C Og Client-Bank
Sådan Oprettes 1C Og Client-Bank

Video: Sådan Oprettes 1C Og Client-Bank

Video: Sådan Oprettes 1C Og Client-Bank
Video: Клиент банк в 1С 8.3: настройка, выгрузка и загрузка выписок 2024, April
Anonim

For at forenkle proceduren for arbejde med betalingsordrer tilbyder banker ofte klienter mulighed for at bruge Client-Bank-systemet. Dette modul er installeret på revisorens arbejdsplads og giver dig mulighed for at kontrollere, generere, dekryptere og kryptere data, udveksle data med banken og sætte en elektronisk signatur via telekommunikation. 1C: Enterprise-programmet har en funktion af dataudveksling med Client-Bank-systemet, hvilket gør det meget lettere for en revisor og eliminerer fejl i betalingsordrer.

Sådan oprettes 1C og Client-Bank
Sådan oprettes 1C og Client-Bank

Instruktioner

Trin 1

Start 1C: Enterprise. Åbn sektionen "Bank", og vælg menupunktet "1C: Enterprise - Bank Client". Hvis du endnu ikke har konfigureret udvekslingsparametrene, bliver du bedt om at konfigurere det. Klik på knappen "Ja".

Trin 2

Kør opsætningen. Vælg i rullemenuen i afsnittet "Programnavn" den certificerede ansøgning, der svarer til den, der bruges af din servicebank. For eksempel bruger mange kreditorganisationer “iBank 2” -systemet.

Trin 3

Installer derefter download- og uploadfiler til dataudveksling med Client-Bank. Sørg for at kontrollere, at linkene henviser til forskellige dokumenter. Indstil typen af dokumenter til dataudveksling og kodning, der svarer til operativsystemet på din pc.

Trin 4

Gå til afsnittet "Download". Brug afkrydsningsfeltet til at markere de typer dokumenter, som du planlægger at arbejde med, når du uploader et kontoudtog. Overfor dem skal du markere pengestrømselementerne. En gruppe for nye entreprenører vælges nedenfor. Kontroller rigtigheden af ændringerne, og klik på "OK".

Trin 5

Gå til Client-Banksystemet. Åbn menuen "Indstillinger", og vælg afsnittet "Generelt" - "Dataimport". Angiv 1C som format. Vælg Synkroniser i rullemenuen Metode. Installer biblioteket til dataudveksling, som skal matche det, der er specificeret i 1C-programmet.

Trin 6

Udfør en lignende handling med afsnittet "Dataeksport". Kontroller de indtastede data, og klik på "Gem". Således er opsætningen af dataudveksling mellem Client-Bank-systemet og 1C: Enterprise-applikationen afsluttet. Når du udfører en handling i en af disse software, vil det være muligt at kontrollere den korrekte synkronisering og om nødvendigt foretage rettelser.

Anbefalede: