Hvordan Man Navngiver En Fitnessklub

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Fitnessklub
Hvordan Man Navngiver En Fitnessklub

Video: Hvordan Man Navngiver En Fitnessklub

Video: Hvordan Man Navngiver En Fitnessklub
Video: Как использовать ремни для тяжелой атлетики для поддержки запястий при бодибилдинге и пауэрлифтинге 2024, Marts
Anonim

At vælge et navn til en fitnessklub er en meget ansvarlig forretning. Et vellykket navn skal afspejle konceptet for klubben, fokusere på visse kategorier af kunder, prispolitik og andre vigtige nuancer. Selvfølgelig garanterer et godt navn i sig selv ikke fortjeneste, men det giver dig mulighed for betydeligt at spare på reklamer.

Hvordan man navngiver en fitnessklub
Hvordan man navngiver en fitnessklub

Instruktioner

Trin 1

Liste over fitnessrum i din by. Din opgave er ikke at gentage eksisterende navne. Dette vil sløre konceptet - du vil konstant forveksles med konkurrenter. Men hvis du kan lide ethvert ord eller en kombination, skal du skrive det ned på en separat side i din notesbog - måske i fremtiden vil det være muligt at slå det med succes.

Trin 2

Valget af navn afhænger af, hvilke tjenester du planlægger at levere, og hvilket målgruppe du målretter mod. Hvis hovedkontingenten er kvinder, skal navnet på klubben lyde smukt og effektivt. Mænd har brug for et kortere og mere entydigt navn uden unødvendige udsmykninger. Hallen, der bliver besøgt af mænd, piger og børnefamilier, skal have et neutralt tegn, der passer til alle målgrupper.

Trin 3

Lad være med de abstrakte ord - "fitness", "wellness", "style", "sport" og lignende. Folk kommer til dit motionscenter ikke for den mytiske "fitness" - de er interesserede i en smuk figur, aflastningsmuskler eller at slippe af med overskydende fedt. En god idé - et navn, der direkte angiver de dele af kroppen, der skal bearbejdes. "Kvinders" haller kan navngives "Talje", "Superforms" eller "Verdensben", navne som "Muscle", "Biceps" eller "Press" er velegnet til mænds "gyngestole".

Trin 4

Det er slet ikke nødvendigt at være begrænset til et navn på et eller to ord. Prøv et mere ekspansivt navn som Body Beauty Studio. Der er ikke behov for at komme med yderligere slogans og forklarende underskrifter for en sådan sætning - institutionens koncept er beskrevet meget klart og umiddelbart forståeligt for potentielle kunder.

Trin 5

Navnet skal huskes godt og altid høres. Tænk også på visuel opfattelse - skiltets udseende er også meget vigtigt. Prøv originale kombinationer som "90-60-90" eller "20 inches" for fremtidig skiltning. Der er intriger i sådanne navne - det vil helt sikkert interessere fremtidige kunder.

Anbefalede: