Sådan Bruges Et Kasseapparat Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Et Kasseapparat Korrekt
Sådan Bruges Et Kasseapparat Korrekt

Video: Sådan Bruges Et Kasseapparat Korrekt

Video: Sådan Bruges Et Kasseapparat Korrekt
Video: Трастовые техники в остеопатии Э. Т. Стилла 2024, April
Anonim

I dag er kasseapparatet en uerstattelig maskine, der bruges i forskellige virksomheder. Sådanne virksomheder kan med sikkerhed omfatte dagligvarebutikker og andre butikker, apoteker og generelt alt, hvor penge overføres fra en klient til en sælger, uanset at et produkt eller en tjeneste sælges. Kontrollen udstedt af enheden er en garanti og en slags forbrugerbeskyttelsesmiddel. I denne henseende skal apparatet være i enhver virksomhed.

Sådan bruges et kasseapparat korrekt
Sådan bruges et kasseapparat korrekt

Idriftsættelse

Hvis du beslutter at lære at arbejde i et kasseapparat, skal du først købe en. På dette tidspunkt skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af instruktioner, der skal komme med enheden. Det er denne instruktion, der bliver et undervisningsmiddel.

Først skal du slutte udstyret til en strømkilde. Som et resultat skal tiden vises på skærmen. Hvis det viser forkert, skal det rettes. Alt, hvad der er nødvendigt for dette, er at trykke på "PI" -tasten og indtaste fire tal, der svarer til timer og minutter. Hvis der er behov for at se tiden under betjeningen af enheden, skal du bare trykke på knappen med ikonet "stjerne". Hvis datoværdien på enheden ikke stemmer overens, skal du straks kontakte servicecentret, som skal løse dette problem så hurtigt som muligt.

Start af arbejde

Når enheden er tilsluttet netværket, er det nødvendigt at kontrollere nøjagtigheden af dens drift. Først skal du udfylde kasseapparatbåndet. Det er installeret i et specielt rum placeret på enhedens frontpanel. Det kan let findes ved checkkontakten. Installer kassettebåndsspolen, så dens ende går ud. Derefter kan du lukke rummet og begynde at udskrive kvitteringen.

For at udskrive den første kontrol og derved bestemme enhedens tilstand skal du trykke på "IT" -knappen. Et spørgsmålstegn vises på skærmen. Du skal trykke på knappen igen. Hvis "P?" Vises på skærmen, kan du gå videre til næste trin.

Dernæst skal du indtaste seks nuller. Som et resultat skal der vises tre nuller på skærmen, hvor der er en prik mellem første og andet. Derefter kan du udskrive checken. For at gøre dette er det fortsat at trykke på "IT" -knappen en gang til, og det er det. Hvis en nulkontrol er tilbage, kan kasseapparatet betragtes som brugbart.

Sådan bryder du en check

For at betjene en klient og sende varerne gennem kasseapparatet er det nødvendigt at udføre en række specifikke handlinger. Først skal du indtaste mængden af produktet og sektionen. Dernæst kan du angive det beløb, som klienten gav. Denne vare er valgfri. Derfor kan det gå glip af. Rekrutteringsprocessen slutter ved at trykke på "IT" -knappen. Som et resultat af disse manipulationer skal en kontrol forlade. Før du tjekker en klient, er det nødvendigt at kontrollere dens rigtighed, hvilket kan redde dig fra problemer i fremtiden.

Anbefalede: