Sådan Trækker Du Penge Fra PayPal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Trækker Du Penge Fra PayPal
Sådan Trækker Du Penge Fra PayPal

Video: Sådan Trækker Du Penge Fra PayPal

Video: Sådan Trækker Du Penge Fra PayPal
Video: How to Withdraw Money from PayPal to Bank Account (PayPal Tutorial) 2024, April
Anonim

Det elektroniske betalingssystem PayPal er meget populært i verden, fordi det gør online-indkøbsprocessen så sikker som muligt. For nylig har russerne mulighed for ikke kun at betale for varer, men også at modtage penge på deres PayPal-konto.

trække sig tilbage fra Paypal
trække sig tilbage fra Paypal

Er det nødvendigt

  • - Paypal-konto
  • - tilknyttet bankkonto i en russisk bank til Paypal.

Instruktioner

Trin 1

For at hæve penge fra din PayPal-konto skal du logge ind på din konto. For at gøre dette skal du indtaste dit brugernavn (e-mail) og adgangskode.

Trin 2

Vælg indstillingen "PayPal-kontosaldo" på din personlige konto. Klik derefter på knappen "Udtag midler", indtast de ønskede data (overførselsbeløb) og klik på "Send".

Trin 3

PayPal-brugere fra Rusland kan udelukke penge fra deres konto udelukkende i rubler. Desuden, hvis midlerne på kontoen er i en anden valuta, vil de blive konverteret til det tilsvarende rubel.

Trin 4

Midler kan kun trækkes tilbage til en bekræftet bankkonto. Hvis kontoen endnu ikke er oprettet forbindelse, skal du gå til fanen Træk midler og klikke på den gule Tilføj bankkontoknap. Udfyld alle de nødvendige oplysninger: kontotype (for en individuel eller juridisk enhed), fuldt navn, banknavn, bank BIK, kontonummer. For at bekræfte, at kontoen tilhører dig, sender PayPal dig to små beløb, som du skal indtaste i bekræftelsesvinduet.

Trin 5

Penge krediteres en bankkonto inden for 5-7 dage. Banken kan afvise din overførsel og returnere pengene til dig. I dette tilfælde modtager du en underretning via e-mail. PayPal trækker returgebyret fra dig.

Trin 6

Hvis du ikke er i stand til at trække penge fra din konto, har du sandsynligvis udbetalingsgrænser. Du kan øge dem i fanerne "Kontooversigt", "Vis grænser".

Anbefalede: