Sådan Tjener Du Penge I Chita

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge I Chita
Sådan Tjener Du Penge I Chita

Video: Sådan Tjener Du Penge I Chita

Video: Sådan Tjener Du Penge I Chita
Video: Sådan tjener du penge som barn 2024, April
Anonim

Chita er det administrative centrum for Trans-Baikal Territory med en befolkning på lidt mere end 300.000 mennesker. På dets område er der industrielle faciliteter, der altid har brug for ledere og arbejdere. Men dette er langt fra den eneste mulighed for at tjene til livets ophold i denne by.

Sådan tjener du penge i Chita
Sådan tjener du penge i Chita

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - internettet;
  • - telefon.

Instruktioner

Trin 1

Prøv at realisere dig selv i energisektoren i økonomien. Hvis du har en uddannelse som økonom eller teknolog inden for maskinteknik, har du en chance for at få et job på TGK-14, der forener alle Chita-industribedrifter. Ring til HR-afdelingen, og angiv dit ønske. Din ansøgning vil blive gennemgået og muligvis inviteret til et interview.

Trin 2

Få et job som lokomotivfører, hvis du har den rette uddannelse. Faktum er, at Chita er et stort centrum beliggende på den transsibiriske jernbane. Derfor er det ikke overraskende, at sådanne ledige stillinger som maskinist, assisterende chauffør, elektriker, afsender altid er efterspurgte i denne region. Men husk at du kun kan ansættes, hvis du har en vis erfaring inden for dette område.

Trin 3

Overvej muligheden for at tjene penge som lærer på et af universiteterne eller skolerne i Chita. Hvis du har god viden inden for et bestemt område (musik, fremmedsprog, maskinteknik, medicin, miljøledelse), har du muligheden for at arbejde i en uddannelsesinstitution. I Chita er der mere end et dusin professionelle lyceum, gymnasier, universiteter og skoler, der altid har brug for gode specialister inden for deres område. Send dokumenterne til den valgte uddannelsesinstitution.

Trin 4

Annoncer på Internettet for en jobsøgning. Hvis du endnu ikke ved nøjagtigt, i hvilken organisation du vil arbejde, men du har et eksamensbevis og erfaring, skal du erklære dig selv på World Wide Web. Placer så mange jobsøgningsannoncer i Chita som muligt på specielle gratis tavler. Giv kontaktoplysninger, og vent på feedback fra potentielle arbejdsgivere.

Trin 5

Leve som frilanser. Hvis du ikke har fundet et passende sted i Chita-organisationerne, har du altid mulighed for at oprette forbindelse til internettet i denne by og arbejde gennem netværket. Dette kan være at skrive eller oversætte artikler, opbygge websteder eller lære andre mennesker, hvad du kender godt.

Anbefalede: