Sådan åbner Du En Pistolbutik

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du En Pistolbutik
Sådan åbner Du En Pistolbutik

Video: Sådan åbner Du En Pistolbutik

Video: Sådan åbner Du En Pistolbutik
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, April
Anonim

Enhver, der vil begynde at sælge "civile" våben (i modsætning til militære våben), skal huske, at denne form for aktivitet er under nøje kontrol af organerne for interne anliggender. Indenrigsministeriets medarbejdere vil ikke kun "acceptere" en butik, der er udstyret til salg af våben inden åbningen, men gennemfører derefter regelmæssigt inspektioner og indsamler de mest detaljerede salgsstatistikker fra dig.

Sådan åbner du en pistolbutik
Sådan åbner du en pistolbutik

Er det nødvendigt

  • - licens til retten til at sælge civile våben
  • - et værelse med et handelsgulv og et specielt udstyret våbenrum
  • - et sæt kommercielt udstyr at bestille
  • - kontrakt med UVO om levering af sikkerhedstjenester
  • - en eller to kvalificerede salgskonsulenter.

Instruktioner

Trin 1

Søg efter et rum, der opfylder de obligatoriske udstyrskrav til en våbenbutik. Dets areal skal være mindst 100m2, mens der kræves et separat rum uden vinduer med en vægtykkelse på mindst 300 millimeter. Sådan et færdigt våbenrum findes sandsynligvis ikke i mange lokaler, du kan leje, så sørg for en separat omkostningspost til større reparationer og ombygning.

Trin 2

Saml pakken med dokumenter, der kræves for at opnå en licens fra det relevante indenrigsministerium til retten til at sælge "civile" våben. Blandt andet skal du have tilladelse til at inspicere alle våbenlagre, som du vil bruge i dit arbejde. Ud over medarbejderne i licens- og tilladelsesafdelingen skal eksperter fra brandinspektionen og Rospotrebnadzor give klarsignal.

Trin 3

Bestil handelsudstyr til din fremtidige våbenbutik, vær så opmærksom på dette emne som muligt. Faktum er, at en sådan butik normalt ligner meget et museum - dyre udstillingsvinduer, stativer, hylder lavet af materialer af højeste kvalitet bruges til at vise varerne. Også for at skabe en større effekt skal varen til salg i pistolbutikken fremhæves.

Trin 4

Tilslut våbenbutikken til fjernbetjeningens alarmkontrolpanel, før alarmen separat til hvert lukket udstillingsvindue. Installer metalgitre på alle vinduer (et obligatorisk krav fra inspektionsorganer), døren til våbenrummet skal også være af metal og have en speciel låsestruktur. Efter at have forberedt alt dette kan du endelig sikkert importere det første parti varer og begynde at arbejde.

Anbefalede: