Sådan åbner Du En Cykelskole

Sådan åbner Du En Cykelskole
Sådan åbner Du En Cykelskole

Video: Sådan åbner Du En Cykelskole

Video: Sådan åbner Du En Cykelskole
Video: Sådan vasker du din cykel med Worx HydroShot Højtryksrenser 2024, April
Anonim

Cykling synes kun at være enkel og ligetil. For at cykelture ikke skal føre til katastrofale resultater, skal du gennemføre et helt kursus i en specialskole. Desuden åbner de i dag i næsten alle byer i Rusland.

Sådan åbner du en cykelskole
Sådan åbner du en cykelskole

For at åbne din egen cykelskole skal du tage højde for mange forskellige detaljer og nuancer. Først og fremmest er det nødvendigt at løse problemet med de lokaler, hvor de teoretiske opgaver udføres. Når alt kommer til alt er det utænkeligt at lære at cykle uden at kende det grundlæggende - vejens regler, reglerne for adfærd i gågader, cyklens tekniske egenskaber, det grundlæggende i reparation af køretøjer osv. For eksempel er det ideelt, hvis din cykelskole har et separat rum med plakater, der fremmer trafikregler. Det tilrådes også at arrangere et separat rum til praktisk bekendtskab med cyklen. Der skulle være en prototype, hvor det vil være muligt at lære at rette tekniske fejl osv.

Det andet punkt, der skal håndteres inden skolens åbning, er visuel kampagne: plakater, mannequiner, praktiske manualer osv. Alt dette vil hjælpe dig med at give eleverne dybere og mere nyttig viden.

Personalet skal også vælges meget omhyggeligt. Du har brug for trafiksikkerhedspædagoger, håndværkere, der kan løse eventuelle cykelskader og en akut medicinsk instruktør. Hvis din skole skal undervise i ekstrem cykelturisme, skal du derfor have en specialist inden for dette område.

Din skole skal være udstyret med cykler, som du kan bruge til at øve dine praktiske færdigheder. Desuden er det ønskeligt, at prøvekørslerne ikke finder sted overfyldt. Derfor, hvis det er muligt, skal du organisere dig mindst en lille velodrome nær skolen.

Så er det tilbage at beregne prisen for uddannelse, tage sig af reklamer, og du kan starte. Det ideelle antal studerende i en klasse er 10. Det vil være lettere for lærere at besvare alle de spørgsmål, der opstår, og det vil være lettere for studerende at assimilere materialet. Hvis der er flere ansøgere, skal du lave en tidsplan, så grupperne ikke falder sammen i tide.

Anbefalede: