Sådan Sammensættes Et Logo

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sammensættes Et Logo
Sådan Sammensættes Et Logo

Video: Sådan Sammensættes Et Logo

Video: Sådan Sammensættes Et Logo
Video: Siemens Logo! #5 - Datalogger 2024, Kan
Anonim

Logoet er en original oversigt, der indeholder firmaets eller produktets forkortede eller fulde navn. Desuden er det det vigtigste element i virksomhedens image og tjener primært til dets identifikation på markedet.

Sådan sammensættes et logo
Sådan sammensættes et logo

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - Adobe Photoshop-program.

Instruktioner

Trin 1

Opret et simpelt, men alligevel slående logo ved hjælp af Adobe Photoshop. For at gøre dette skal du åbne et nyt dokument med en hvid baggrund og ikke mere end 500 x 500 i størrelse.

Trin 2

Opret et nyt lag i det åbne vindue. Vælg derefter funktionen Ellipse-værktøj fra værktøjslinjen. Hold derefter Skift-tasten nede, og tegn en jævn cirkel på et nyt lag.

Trin 3

Åbn menuen kaldet Lagstil, som er i lagmenuen. Vælg derefter fanen Drop Shadow i det nye værktøjsvindue, der åbnes.

Trin 4

Juster skyggefarven til det fremtidige logo, så det ser mere voluminøst ud. I dette tilfælde kan skyggens blandingstilstand indstilles til Multiplicer og derefter indstille dens opacitet til 70%.

Trin 5

Skær den ene side af cirklen af for at give logoet en asymmetrisk effekt. Du kan gøre dette ved at tegne en rektangulær form ved hjælp af det rektangulære værktøj, så kanten går over kanten af cirklen. Tryk derefter på Delete-tasten for at fjerne det unødvendige rektangel sammen med den valgte del af cirklen.

Trin 6

Fravælg markeringen med værktøjet Fravælg. Derefter skal du åbne menuen Rediger og vælge indstillingen Gratis transformering i det åbne vindue.

Trin 7

Drej cirklen til den ønskede radius, så det afklippede område er, hvor du gerne vil se det.

Trin 8

Vælg funktionen i værktøjslinjen, som du tegnede cirklen med, og opret en anden cirkel. I dette tilfælde skal kanten gå ud over den afskårne del af hovedcirklen. Kopier derefter det resulterende hjørne til et nyt lag. For at gøre dette skal du trykke på J + Ctrl-tasterne.

Trin 9

Vælg indstillingen Type Tool på værktøjslinjen, og vælg en passende skrifttype i tekstindstillingerne. Skriv derefter firmaets navn inde i logoet.

Trin 10

Du kan desuden dekorere teksten med noget grafisk objekt. Indsæt f.eks. Et billede ved siden af teksten. Du kan også dekorere logoet med en krøllet dekorativ børste. For at gøre dette skal du oprette endnu et nyt lag og tegne dekorative elementer der. Når logoet er helt klar, skal du gemme det i JPEG-format.

Anbefalede: