Sådan Organiseres Et Tehus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiseres Et Tehus
Sådan Organiseres Et Tehus

Video: Sådan Organiseres Et Tehus

Video: Sådan Organiseres Et Tehus
Video: հայկական քաղցր շարոց 2 տարբերակով՝ թթի դոշաբով, կարամելով, քաղցր սուջուխ|сладкий шароц|sweet sharots 2024, Kan
Anonim

Tehuset kan være traditionelt russisk, klassisk orientalsk eller demokratisk på europæisk måde. For at legemliggøre konceptet med en institution skal du ikke kun kende de nationale egenskaber ved tedrinkning.

Sådan organiseres et tehus
Sådan organiseres et tehus

Er det nødvendigt

Bøger om det nationale køkken fra verdens folk

Instruktioner

Trin 1

Saml medstiftere og brainstorm. Dets mål er at udvikle de grundlæggende principper i tehuset. Hovedspørgsmål for at finde ud af: - Hvilken målgruppe vil du tiltrække? - Hvordan gør virksomheden unik i sin art?

Trin 2

Opret et tehuskoncept. Hvis dette er et sted for unge mennesker, så sats på massen. Dette kan være en fordelingslinje og flere haller. Hvis du opretter et eksklusivt tehus med elite-te, skal du være opmærksom på serviceniveauet. Antag for eksempel, at du har et job som kok fra en lille kinesisk provins. Og alle servitricer vil bære Kinas nationale tøj.

Trin 3

Udforsk bøger med opskrifter til det nationale køkken fra verdens folk. Opret en menu. Vælg den indstilling, som du har alle de nødvendige ressourcer til. For eksempel, hvis du vil åbne en te-yurt med nationale Buryat-drinks, så find en fødevareleverandør fra Buryatia.

Trin 4

Opret et projekt til det fremtidige tehus - hvordan interiøret vil se ud, hvilken slags personale du har brug for. Ansæt en entreprenør til at renovere lokalerne i den stil, du vælger. Ansæt personale og træn dem i servicevilkårene. For eksempel har den orientalske te-ceremoni en meget kompleks struktur. Billedet af et tehus kan bygges på dets unikke karakter.

Trin 5

Indgå kontrakter med leverandører af teblandinger og produkter. Du kan kombinere en tecafé og en butik. Det er praktisk for besøgende. De kan købe den te, de kan lide, eller omvendt prøve te, før de køber den.

Trin 6

Tænk over, hvilken slags begivenheder du kan tiltrække besøgende. Dette kan f.eks. Være koncerter fra etniske grupper eller filmvisninger. Find folk i din by, der organiserer interessante begivenheder. Giv dem dit websted.

Trin 7

Udvikle interessante tilbud til besøgende på åbningsdage. For eksempel, når du køber en samovar te, modtager du et sæt kringler som en gave.

Anbefalede: