Sådan Får Du Et Ikke-målrettet Lån

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Ikke-målrettet Lån
Sådan Får Du Et Ikke-målrettet Lån

Video: Sådan Får Du Et Ikke-målrettet Lån

Video: Sådan Får Du Et Ikke-målrettet Lån
Video: НАРВАЛИСЬ НА ДОРОЖНЫХ БАНДИТОВ! АнтиХейтеры спали нас! 2024, April
Anonim

Ikke-øremærket lån er en type forbrugerlån. Det adskiller sig fra et målrettet lån (for eksempel et pant) ved, at låntager kan bruge midler til ethvert formål.

Sådan får du et ikke-målrettet lån
Sådan får du et ikke-målrettet lån

Betingelser for ikke-målrettede lån

Formålet med at tage et sådant lån kan være ethvert - det er en lejlighed renovering, ferie og behandling. Banken beder normalt om at angive i spørgeskemaet, hvad låntager planlægger at bruge sine egne midler på, men verificerer ikke disse oplysninger. Mængden af forbrugerlån er fra 15 tusind rubler. op til 1 million rubler Lånevilkår overstiger sjældent 5 år.

Ikke-øremærkede lån er sikkerhedsstillede og usikrede. Uden sikkerhed er det maksimale beløb, der er godkendt af banken, som regel lavere. En lejlighed eller en bil bruges oftest som sikkerhed. Kreditgrænsen overstiger i dette tilfælde ikke 50-80% af sikkerhedsvurderingen.

Fordelen ved et lån med sikkerhed er en lavere rente end et lån uden sikkerhed. Ikke desto mindre er renten på ikke-målrettede lån i de fleste banker højere end på realkreditlån eller billån.

Den nedre grænse for rentesatsen for skattefri forbrugerlån er fra 15%, sikkerhed - fra 13%.

Hvis der er garantister og, hvis det er muligt, fremlægger dokumentation for indkomst, kan låntager stole på en præferentrente og en højere kreditgrænse. De mest gunstige kreditbetingelser findes i banker, hvor låntager er lønklient - størrelsen af en sådan rabat kan nå 2-3 pp. til basisrenten.

Proceduren for udstedelse af ikke-målrettede lån

Et upassende lån kan opnås i enhver filial af banken ved at udfylde et låneansøgningsskema og levere den nødvendige pakke med dokumenter. Mange banker giver mulighed for at udfylde en foreløbig ansøgning online.

For at få et lån skal låntagere fremlægge dokumenter, der bekræfter låntagerens identitet og solvens. Hvis låntager er en lønklient i banken, er det til tider bare et pas nok.

I de fleste tilfælde stiller banker følgende krav - alder fra 21 til 65 år, erhvervserfaring - fra 6 måneder, registrering i regionen for at få et lån.

Ansøgningen behandles fra flere minutter til 5 dage. På dette tidspunkt kontrollerer banken låntagerens kredithistorik og vurderer også hans solvens. Hovedårsagerne til afslag på at yde et lån er:

- dårlig kredit historie

- utilstrækkeligt indkomstniveau (som regel fortsætter banken fra det faktum, at lånebeløbet ikke kan overstige 30-50% af den samlede indtjening);

- tilstedeværelsen af en kriminel journal

- unøjagtige oplysninger i låneansøgningsskemaet.

I tilfælde af en positiv beslutning fra långiveren om at yde et lån, er det tilstrækkeligt at komme til banken for at underskrive aftalen og modtage lånebetalingsplanen.

Anbefalede: