Hvor Mange Penge Tager Det At Rejse Til Wien

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Penge Tager Det At Rejse Til Wien
Hvor Mange Penge Tager Det At Rejse Til Wien

Video: Hvor Mange Penge Tager Det At Rejse Til Wien

Video: Hvor Mange Penge Tager Det At Rejse Til Wien
Video: Spis ikke - du bliver et monster! Skole-roulette! 2024, April
Anonim

Wien er måske den mest mystiske og majestætiske by i Europa. Dens historie går tilbage til den romerske æra, da romerske legioner, modige riddere boede her, og derefter blev byen erobret af mongolske horder og blodtørstige osmanniske tyrker, som snart med succes blev besejret og kørt hjem. Wien moderne er forbundet med kunst, gallerier, museer, parker samt Strauss valser, wiener hyggelige gader og strudel i romantiske kaffehuse. Hvor meget er al denne fornøjelse for en turist?

Hvor mange penge tager det at rejse til Wien
Hvor mange penge tager det at rejse til Wien

Det gennemsnitlige budget for en dag, som vil være nok i Wien, er omkring 30 euro. Og alligevel bør en af de smukkeste hovedstæder i verden gå med et større beløb. Ellers risikerer du ikke at se engang en tiendedel af, hvad skarer af turister strømmer her for.

Fly og transport

En flyvning fra Moskva til Wien koster omkring 10 tusind rubler. For en tur fra lufthavnen til Wien skal du tage 11 euro for et højhastighedstog (16 minutter på vej), cirka 4 euro for et elektrisk tog eller tog. En taxa koster omkring 40 euro. Bus - 8 euro.

Offentlig transport i den østrigske hovedstad koster kun 2,2 euro, hvis du bevæger dig i en retning inden for en zone. En billet for en dag koster 7, 6 euro, for to - 13, 3 euro, i tre dage - 16, 5 euro. Lidt mindre - 16, 2 euro - en billet til en uge koster.

En taxachauffør i byen vil bede om lidt mere - fra 3, 8 euro per tur. Omkostningerne ved en kilometer er 1, 3 euro.

Indlogering

I fjerntliggende områder og med forudgående reservation kan du finde hoteller med dobbeltværelser til 45-50 euro. I varme årstider og i centrale hoteller sælges værelser for 60 euro. Om sommeren går priserne op til 90 euro. Du kan overveje muligheder med et hostel. Priserne starter ved € 11 for en seng i et delt værelse. Hvis du har brug for et dobbeltværelse, koster det 40 euro. Om sommeren stiger vandrerhjemmet i pris med 5-10 euro.

For at spare penge kan du se nærmere på værelserne, der lejes af lokale beboere. Den gennemsnitlige pris for et sådant tilbud i Wien er omkring 20-30 euro om dagen og varierer naturligvis fra geografisk placering og sæsonbestemthed. Lejligheder tilbydes for 60 euro pr. Dag eller mere.

Mad

Wien har et stort udvalg af cafeterier og restauranter. Og ganske med anstændigt køkken. Frokost på en billig cafe koster ca. 10 euro. Du kan dog klare dig med en fastfood-snack. For eksempel koster en kebab kun 4 euro, en pølse i en dej - 3,5 euro. Elskere af kaffe eller øl skal betale 3 euro for hver drink.

I gennemsnit er madomkostningerne på offentlige cateringsteder i Wien 70% dyrere end i Ruslands hovedstad. Men alkoholholdige drikkevarer i supermarkeder er meget billigere her. Du kan ikke spare penge på dagligvarer, selv når du handler i købmandsforretninger, og det er en overkommelig underholdning at smage lokale drinks.

Udflugter i Wien

Der er mange udflugter i hovedstaden i Østrig. Temature starter ved 12 euro pr. Person. Her kan du også finde russisksprogede udflugter. For eksempel koster en 2-timers guidet vandretur € 20. Et krydstogt på Donau på en krydstogt koster kun 25 euro. Et besøg på kunstgalleriet på Kunsthistorisches Museum i Wien koster alle 145 euro pr. Person. Men hvis du bare går på museer og kun betaler indgangsbilletter, koster sådan underholdning 10-15 euro (Museum of Art History, Leopold Museum osv.).

Der er kombinerede tilbud, såsom Wien Evening Lights-turen, en fire-timers bus og vandretur med middag inkluderet.

Omkostningerne ved souvenirs

At besøge Wien og ikke medbringe noget fra turen er en stor undladelse. For god shopping skal du have penge på mindst 100 euro med dig. Køb slik med den legendariske smag og det varemærke, vienske navn "Mozart" fra den store komponist Paul Fürst. Disse er rundformede slik fyldt med marsipan. Kaffe er den mest berømte wienske drink. For eksempel bliver kaffe "Sacher" i et sæt med kandiserede violette kronblade en original souvenir fra en romantisk by.

Som i enhver hovedstad er souvenirs i byens centrum meget dyrere end uden for dets grænser.

I gennemsnit er priserne som følger:

  • porcelæn - fra 150 euro
  • græskarfrøolie - fra 8 euro for en mini-flaske
  • slik "Mozart" - 10 euro pr. kg
  • Tyroler hat - fra 10-20 euro
  • vin - 2-100 euro
  • postkort - 2 euro
  • magnet - 5 euro
  • T-shirt med Wien-print - 10 euro.

For at gøre din rejse til Wien interessant og mindeværdig såvel som behagelig, skal du vælge et hotel på et gennemsnit og over gennemsnittet, tage flere udflugter og give dig selv en frokost i en restaurant flere gange. Hvor mange penge skal man tage på ferie? Du skal medbringe mindst € 100 pr. Dag.

Anbefalede: