Forretningsidé: Blomsterbutik På Hjul

Forretningsidé: Blomsterbutik På Hjul
Forretningsidé: Blomsterbutik På Hjul

Video: Forretningsidé: Blomsterbutik På Hjul

Video: Forretningsidé: Blomsterbutik På Hjul
Video: HG-elever åbner blomsterbutik på Learnmark Horsens 2024, April
Anonim

Det er sædvanligt, at kvinder giver blomster, og ingen ferie er komplet uden smukke blomsterbuketter. Men når du vælger et smukt blomsterarrangement, skal du meget ofte håndtere mangel på friske buketter. Siden blomsterforretningen er et sæsonbestemt fænomen. Den største salgstop falder den 8. marts og juni, når eksamen begynder i uddannelsesinstitutioner såvel som under afgangsfester og i starten af et nyt skoleår.

Forretningsidé: blomsterbutik på hjul
Forretningsidé: blomsterbutik på hjul

Der er en meget interessant forretningsidé, der blev opfundet af to piger i New York. Dette dyrker blomster direkte på hjul: i en lille lastbil er der potter med en bred vifte af blomster, køberen vælger den blomst, han kan lide, og sælgeren laver en frisk buket lige foran ham. I dette tilfælde behøver blomsterne ikke at blive skåret; du kan sælge dem direkte i potter. Der er en hel del mennesker, der gerne vil købe en smuk busk med hvide eller røde roser til deres lejlighed og dacha.

I store byer er det især relevant at bestille blomster. Derfor vil en slags blomster drivhus på hjul være en rentabel forretning i storbyområder. Friske buketter af blomster, der lige er skåret ud af bushen, kan konkurrere selv med buketter fra store blomsterbutikker. Omkostningerne ved sådanne buketter vil være mindre på grund af det faktum, at prisen ikke inkluderer antallet af buketter, der er falmet pr. Dag, som sælgere ikke kunne sælge. Kunder skal ikke betale for meget, de betaler kun de reelle omkostninger ved en buket friske blomster. Det eneste negative er også en sæsonbestemt forretning, da planter om vinteren ikke kan være i kulden, og oprindeligt skal du også arbejde længe nok og omhyggeligt med at dyrke blomster for at opnå deres blomstring.

Blomster kan dyrkes derhjemme, men det er bedst at dyrke dem i et drivhus. En sådan forretningsidé er velegnet til dem, der kan lide at prøve noget nyt og ikke ønsker at sidde stille. Med en trailer med blomster behøver du ikke at binde dig til et bestemt sted i byen, du kan sikkert rejse rundt i ethvert område såvel som rundt i regionen og endda rejse til andre byer.

Anbefalede: