Sådan Betaler Du For Varer I Udlandet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For Varer I Udlandet
Sådan Betaler Du For Varer I Udlandet

Video: Sådan Betaler Du For Varer I Udlandet

Video: Sådan Betaler Du For Varer I Udlandet
Video: Agrohoroskop fra 25. til 28. november 2021 2024, April
Anonim

Du kan betale for varer i udlandet enten via Internettet eller kontant. Betalingsmetoderne vil dog være ens. Der er flere måder, hvorpå folk i udlandet bytter deres penge til varer.

Sådan betaler du for varer i udlandet
Sådan betaler du for varer i udlandet

Er det nødvendigt

  • - kreditkort;
  • - en computer;
  • - internettet;
  • - kontanter.

Instruktioner

Trin 1

Få dig et eller flere kreditkort. Denne type betaling for varer er i øjeblikket den mest populære i udlandet. Og der er mange grunde til dette. For det første er det virkelig praktisk. For det andet accepterer flere og flere butikker og forretninger kort, ikke kontanter.

Trin 2

Få et Visa-, Mastercard- eller American Express-kort fra en af bankerne. Det er ønskeligt, at niveauet i det mindste er klassisk. Når du har gjort dette, har du muligheden for at shoppe med det samme.

Trin 3

Betal med et kort for varer leveret via Internettet. Generelt er e-handel meget udviklet i udlandet. Derfor er der nu mulighed for at købe ikke kun elektroniske, men også fysiske varer, betale for dem med et kort online.

Trin 4

Indtast dit kortnummer, dine initialer og en trecifret sikkerhedskode (CV) i det krævede felt, og klik på "betal med creadit-kort". Transaktionen gennemføres i løbet af få minutter. Derefter modtager du et link til at downloade det elektroniske produkt, ellers leveres et fysisk produkt til dit hjem.

Trin 5

Betal for onlinekøb med Pay Pal e-wallet. Det er det mest kendte online betalingssystem i udlandet. Link dit kreditkort til din Pay Pal-konto, og finansier din tegnebog med øjeblikkelige overførsler. Med dette betalingssystem kan du købe både fysiske og elektroniske varer.

Trin 6

Betal for varen kontant. På trods af udviklingen af internetteknologier annullerer ingen den mest almindelige valutaveksling for et bestemt produkt. Du kan gøre dette både i butikken og ved at give dem til kureren for de varer, der er leveret til dit hjem. Det hele afhænger af vilkårene for aftalen.

Anbefalede: