Sådan Sælges Et Nyt Produkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sælges Et Nyt Produkt
Sådan Sælges Et Nyt Produkt

Video: Sådan Sælges Et Nyt Produkt

Video: Sådan Sælges Et Nyt Produkt
Video: Как продавать на Wildberries, Ozon, Lamoda и других маркетплейсах России [личный опыт] (2019) 2024, Marts
Anonim

Som regel har hvert produkt sin egen køber. Når et nyt produkt dukker op, som ikke har været i salg før, er det nødvendigt at skabe så meget spænding som muligt omkring det nye produkt for at tiltrække det største antal købere. Jo flere kunder køber et produkt, jo mere sandsynligt vil de begynde at anbefale det til andre, hvilket igen vil udløse en ny bølge af hype.

Sådan sælges et nyt produkt
Sådan sælges et nyt produkt

Instruktioner

Trin 1

Inden et nyt produkt vises på markedet, skal du bruge reklame til at oprette teasere - videoer og reklameplakater, der er baggrunden for produktets udseende. Design din annoncekampagne på en sådan måde, at den skal starte flere måneder, før produktet vises, og være på sit højeste, når det går på markedet.

Trin 2

På tidspunktet for produktets udseende skal forudsætningerne for dets popularitet oprettes. Offentliggør tekniske testrapporter, usædvanlig know-how - alt, hvad der kan skabe en eksklusivitetseffekt for dette produkt. Jo mere de taler om ham, jo mere populær bliver han.

Trin 3

Produktet skal vises på markedet til den højest mulige værdi. Hvis reklamekampagnen er vellykket, vil dens popularitet være stor, og derfor vil kundens ønske om at få en nyhed være stort. Derfor er det værd at indstille de maksimale omkostninger i starten og derefter reducere dem.

Trin 4

Arranger en go-to-market begivenhed. Annoncer højtideligt i din annonce det sted og tidspunkt, hvor den først vises i salg for at skabe maksimal spænding. Vis nye produkter på et separat stativ, der skal skille sig ud fra andre.

Anbefalede: