Sådan Promoveres En Cafe Eller Restaurant

Indholdsfortegnelse:

Sådan Promoveres En Cafe Eller Restaurant
Sådan Promoveres En Cafe Eller Restaurant

Video: Sådan Promoveres En Cafe Eller Restaurant

Video: Sådan Promoveres En Cafe Eller Restaurant
Video: КВН Утомленные солнцем - Бабушка Сирануш и Владимир Путин в ресторане 2024, Marts
Anonim

Restaurantbranchen er rentabel, hvis alt er organiseret korrekt. Du skal tage højde for hver eneste lille ting, så alt er fejlfrit. Det er ikke så svært at promovere en restaurant eller cafe, hvis du ved, hvad der er nødvendigt for en vellykket start.

Sådan promoveres en cafe eller restaurant
Sådan promoveres en cafe eller restaurant

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du ansætte en designer. Det vigtigste her er ikke at stint og ansætte en rigtig professionel. Det første, en klient ser, når han går ind i din restaurant eller cafe, er interiøret. Alt skal være pænt, smukt, altid hvide duge på bordet og perfekt renlighed. Folk kommer til dig for at slappe af, spise og tale, lad dem være komfortable. Sørg for at oprette separate VIP-hytter, hvor folk kan gå på pension og spise i fred, samt tale om, hvad andre ikke skal høre om.

Trin 2

Den anden ting, en klient ser, når han går ind i en restaurant eller cafe, er personalet. Du skal have omgængelig, velopdragen, pæne piger og drenge fra 20 til 25 år, der er ideelle til tjenerrollen. De har brug for at tale korrekt, være flot, betjene kunder godt, arbejde hurtigt, være hjælpsomme og ikke diskutere med besøgende. Det høflige personale hjælper med at promovere restauranten og tiltrække nye kunder.

Trin 3

Gå til konkurrenternes restauranter. Vær opmærksom på fordelene og ulemperne ved interiøret, køkkenet, arbejdstagerne. Tjek den menu, de tilbyder. Evaluer forskellige retter og prispolitik, dette er meget vigtigt.

Trin 4

Priser for service på en café eller restaurant bør ikke være ublu, men for lave priser er uacceptable, hvis du ikke vil have din virksomhed til at ligne et billigt spisested. Fokuser på konkurrenter, lad dine priser være på samme niveau, men du skal bevise, at din restaurant er bedre, og at den fortjener kundernes respekt.

Trin 5

Lav en varieret menu. Lad besøgende have mulighed for at bestille ikke kun forskellige franske retter, men også almindelige dumplings. Husk at nogle måske forlader lokalet, bare fordi de ikke forstod et eneste ord i menuen, der blev tilbudt dem. Ikke alle vil spørge, hvad der er lavet af hvad.

Trin 6

Kokken er den vigtigste ting i restaurantbranchen. Kun et rigtig godt køkken kan gøre en afslappet kunde til en regelmæssig.

Trin 7

Den musikalske akkompagnement er meget vigtig. Det er bedst, hvis du har levende musik på bestemte dage.

Trin 8

Ser din restaurant perfekt ud? Det er tid til at tiltrække kunder. Start en kampagne med rabatter på op til 15% af en eller anden grund, af en grund. For eksempel er der nytårsrabatter, rabatter til 8. marts, studerendes dag og så videre, der er mange helligdage. Sørg for at bestille et godt tegn, placere bannerannoncer rundt i byen, annoncere på lokale tv-kanaler, bestille en rosende reklameartikel i avisen. Sørg for at udskrive farveannoncer, få dem udgivet over hele byen, udskriv flyers, som eleverne distribuerer på gaden. Også ved at tiltrække kunder vil hjælpe et personligt websted på Internettet, som er lavet af en professionel. Dette er dit visitkort, du skal ikke spare på oprettelse af et websted.

Anbefalede: