Sådan Udarbejdes En Forretningsplan For Godstransport

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udarbejdes En Forretningsplan For Godstransport
Sådan Udarbejdes En Forretningsplan For Godstransport

Video: Sådan Udarbejdes En Forretningsplan For Godstransport

Video: Sådan Udarbejdes En Forretningsplan For Godstransport
Video: Cockpit-Doku A340 Langstrecke (ganze Doku): Ein Kapitän geht von Bord - Abschiedsflug nach Panama 2024, April
Anonim

I øjeblikket er lastbilkørsel en ret rentabel type forretning, skønt det for et par år siden blev betragtet som lovende. Succesen for denne forretning afhænger primært af en veldesignet forretningsplan, der skal tage højde for alle nuancer af den forretning, der åbnes.

Sådan udarbejdes en forretningsplan for godstransport
Sådan udarbejdes en forretningsplan for godstransport

Instruktioner

Trin 1

Tænk først på, hvilket område dit firma vil dække. Der er virksomheder, der kun beskæftiger sig med godstransport i deres region, nogle leverer varer over hele landet, mens andre også i udlandet. Baseret på dette, udarbejd din forretningsplan. Jo mere territorium du dækker, og jo større din flåde er, jo mere fortjeneste kan du få. Men glem ikke konkurrencen. Hvis der er et firma i nærheden, der beskæftiger sig med international transport, vil det være mere rentabelt at levere tjenester kun i din region.

Trin 2

Dann en kundebase, beskriv forbrugeren af dine tjenester i forretningsplanen. Jo flere virksomheder, firmaer og virksomheder i din region, der har brug for at transportere varer, jo mere rentabelt for dig. Opret en reklamekampagne for at promovere dine tjenester på markedet, gøre dig kendt, indsend en annonce i medierne, brug flyers, post annoncer. Husk, at ikke kun virksomheder og organisationer kan blive dine kunder, men også borgere, der muligvis har brug for at levere møbler.

Trin 3

Sørg for at medtage alle omkostninger i din forretningsplan. De afhænger af størrelsen på dit projekt. Du kan klare dig med små investeringer og ikke få for høj, men stabil fortjeneste. Det vil være nok at ansætte et par chauffører med egen transport, der arbejder for en procentdel af salget af tjenester, en afsender og lave en annonce. Afsenderen kan tildeles ansvaret for at tiltrække kunder. Du skal bare vide, hvilken slags gods der kan transporteres på den transport, du har til rådighed, og forstå lidt om kontrakterne.

Trin 4

Hvis du planlægger at oprette et mere seriøst projekt, skal du huske på, at det vil kræve en masse investeringer. Reflekter i forretningsplanen listen over tjenester (godstransport, videresendelse, lastning og losning af varer, emballage), deres omkostninger, markedsoversigt, territorium dækket, potentielle kunder.

Trin 5

Med hensyn til indkomst skal du tage de gennemsnitlige satser i Rusland: 1 km af ruten - 20 rubler, transport af varer til befolkningen måles i timer: ca. 600 rubler i timen. For et ekstra gebyr skal du levere tjenester fra læssere, sikkerhedsvagter, speditører. Med reklame på Internettet, på tv, i pressen har du kunder hver dag. Du tjener mindst 30-40 tusind om måneden på godstransport, og det er kun for første gang.

Anbefalede: