Hvordan Man Navngiver Et Taxiselskab

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Et Taxiselskab
Hvordan Man Navngiver Et Taxiselskab

Video: Hvordan Man Navngiver Et Taxiselskab

Video: Hvordan Man Navngiver Et Taxiselskab
Video: BEMÆRK❗ SÅDAN TILBEREDES KHASHLAMA OG SHASHLIK Velsmagende! Opskrifter fra Murat. 2024, Kan
Anonim

I dag spiller reklame en meget vigtig rolle på forbrugermarkedet. Uanset hvordan folk siger, at hun i øjeblikket er for påtrængende og endda aggressiv, og at de ikke stoler meget på hende, viser praksis, at de annoncerede varer og tjenester er meget efterspurgte sammenlignet med dem, der ikke vises i reklamer, gadebannere og bannere. Dette gælder fuldt ud taxaannoncering, og vinderen er den, der kom med et godt navn til sit private taxiselskab.

Hvordan man navngiver et taxiselskab
Hvordan man navngiver et taxiselskab

Instruktioner

Trin 1

Prøv at danne et ord - en forkortelse af dit for- og efternavn eller navnet på medstifterne. Mange gør dette. En forudsætning for dette er, at forkortelsen skal være smuk, klangfuld og ikke have en dobbelt betydning (et eksempel på, hvordan man ikke kalder din virksomhed: Taxi-DURO - fra DUBROVIN ROMAN, Taxi-KRETiNOFF - fra KRET og NOVIK).

Og her er eksempler på vellykkede forkortelser dannet af navne og efternavne: Taxi-DROM - fra den samme Dubrovin ROMAN, NOCRET-taxi - fra Noviks og KRETs.

Du kan involvere venner, familiemedlemmer, kolleger i udviklingen af navnet. Der vil være så mange muligheder, at det ikke vil være let at vælge noget passende, men chancerne er meget store.

Trin 2

Hvis du på forhånd vil informere en potentiel passager om den høje kvalitet af dine tjenester, skal du navngive taxiselskabet, så navnet vil være forbundet med noget upåklageligt og umiskendeligt på et underbevidst plan. For eksempel "Fem stjerner", "Premium", "Elite" osv.

Hvis dit credo er servicehastighed, skal du medtage dette koncept i navnet: Taxi-MIG, Taxi-STRELA, "Speed", "Lightning", "Acceleration" osv.

Trin 3

Se gennem den russisk-engelske (eller enhver anden) ordbog. Der kan du finde mange korte og klangfulde navne til dit taxiselskab. For eksempel "Taxofly" (Taxofly), hvor fly skal flyve eller flyve, VIT (forkortelse for Very Important Taxi - meget vigtig taxa), Prime eller Premier (første), RIDE (ride, ride) osv.

Trin 4

Hvis du er enig i udsagnet”Når du navngiver båden, så den vil flyde”, og er lidt overtroisk, så giv dit taxiselskab et optimistisk og lovende navn. "Fortune", "Victoria", "Succes", "Good Way" osv.

Trin 5

Lidt risikabelt, men med rimelighed og korrekthed, en win-win: prøv at fordreje navnet på et velkendt brand lidt. For eksempel er der Lukoil, og der er Lukol. Ingen krænkelse af ophavsretten, og det forvrængede mærke fungerer. Skriv selv en liste over mærker, der er kendt over hele verden, og vær smart. Du ender muligvis med noget som "Taxane", "Forbox" osv.

Trin 6

Hvis der ikke kommer noget værd at tænke på, eller hvis der simpelthen ikke er tid til at vække fantasien og vente på en mus, skal du ty til en namer - en specialist, der er involveret i udviklingen af navne og slagord for forskellige virksomheder. Kontakt et reklamebureau, eller søg på internettet efter en freelance namer. Selvfølgelig bliver du nødt til at forkaste dig, men der er en chance for at få et klangfuldt og mindeværdigt navn på virksomheden.

Anbefalede: