Sådan Gendannes Et Pensionskort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Pensionskort
Sådan Gendannes Et Pensionskort

Video: Sådan Gendannes Et Pensionskort

Video: Sådan Gendannes Et Pensionskort
Video: Как стричь Женские Стрижки! Стрижка КАСКАД на средние волосы! Пошагово! Стрижки для начинающих! 2024, Kan
Anonim

Pensionsforsikringskort er et dokument udstedt til den forsikrede og bekræfter hans registrering i pensionsforsikringssystemet i Den Russiske Føderation. Hvis forsikringsbevis for obligatorisk pensionsforsikring går tabt, gendannes et duplikat af forsikringsbevis, der har det samme nummer, som findes i regnskabsafdelingen for den nuværende eller tidligere arbejdsgiver eller i breve, som pensionskassen sender hver år. Hvis kortet går tabt, kan en borger uafhængigt få et duplikat, eller arbejdsgiveren er involveret i at få et duplikat.

Sådan gendannes et pensionskort
Sådan gendannes et pensionskort

Instruktioner

Trin 1

En forsikret person, der arbejder under en ansættelseskontrakt eller har en civilretlig kontrakt, skal indsende en ansøgning om restaurering til forsikringstageren en måned i forvejen fra den dag, certifikatet er tabt. Yderligere overføres denne erklæring og et dokument, der bekræfter forsikringsnummeret på den personlige individuelle konto, af den forsikrede til Pensionskassen.

Trin 2

En person, der uafhængigt betaler forsikringspræmier, skal indsende en ansøgning om genopretning til pensionskassen på registreringsstedet en måned før pensionskortet går tabt.

Trin 3

En forsikret person, der ikke arbejder under en ansættelseskontrakt eller ikke har en civilretlig kontrakt, skal indgive en ansøgning om restaurering til pensionskassen på bopælsstedet inden for en måned fra datoen for tab af pensionsforsikringskortet.

Trin 4

Inden for en måned fra datoen for indgivelse af den forsikredes ansøgning om tab af pensionskort udsteder Pensionskassemyndigheden et duplikat af forsikringspensionsattesten, for hvilken den forsikrede skal give oplysninger, der kan bekræfte hans identitet og oplysninger fra hans personlige konto.

Trin 5

En arbejdsgiver har ikke ret til at ansætte en fysisk person, der ikke har et obligatorisk pensionskort. I tilfælde af at arbejdsgiveren alligevel ansætter en sådan person, skal han inden to uger ansøge til det relevante organ i Pensionskassen. Ellers kaldes arbejdsgiverfirmaet til regnskab og betaler en bøde, hvis størrelse er fastlagt i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Anbefalede: