Sådan Returneres En Jakke Til Butikken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres En Jakke Til Butikken
Sådan Returneres En Jakke Til Butikken

Video: Sådan Returneres En Jakke Til Butikken

Video: Sådan Returneres En Jakke Til Butikken
Video: 📣 Димаш Кудайберген Истории сценических костюмов. Кто знает больше ✯SUB✯ 2024, April
Anonim

Med forårets ankomst er tiden inde til, at alle handler. De første varme stråler fra solen forvandler naturen og antyder folk, at det ville være rart for dem at blive transformeret. Nu er det tid til at købe en fjederjakke, men købet er ikke altid en glæde, og ikke alle ved, hvad de skal gøre, hvis jakken viser sig at være uegnet i størrelse eller viser et skjult ægteskab ved ankomsten hjem.

Sådan returneres en jakke til butikken
Sådan returneres en jakke til butikken

Er det nødvendigt

Den købte jakke, hele pakken, alle etiketter og prislapper, kvitteringen

Instruktioner

Trin 1

Før du går i butikken i et krigsførende humør, skal du forstå dine rettigheder. Du kan returnere varen til butikken, hvis du slet ikke har brugt den, og der ikke er gået mere end to uger siden købet. I dette tilfælde skal jakken fuldt ud bevare forbrugeregenskaber, præsentation, alle etiketter og forseglinger. En kvittering skal også opbevares, der bekræfter faktum og tidspunkt for købet.

Trin 2

Efter at have købt og kommet hjem, skal du aldrig ødelægge emballagen, ikke rive klistermærker osv., Før du er sikker på, at kvaliteten af varerne er tilfredsstillende for dig (hvis du ikke har lov til at gøre dette i butikken). Husk, at hvis du medbringer et produkt, der allerede har været i brug, til en butik, der ikke kan lide, vil du blive nægtet tilbagelevering på et helt lovligt grundlag. Og forsink ikke med at returnere jakken, hvis du forstår, at du kunne lide det i butikken, men derhjemme viste det sig at være "stort". Hvis jakken ikke er defekt, har du kun 14 dage til at returnere den. Hvis varen er defekt, har du op til 2 år til at returnere.

Trin 3

Indstil det faktum, at 8 ud af 10 butikker først vil prøve at nægte dig at tage din jakke tilbage. De kan henvise til de interne regler i butikken, der siger: "Vi accepterer ikke tøj tilbage." Gør dig klar til det faktum, at selvom du beder om at ringe til manager, og en vigtig person kommer med et badge, vil du høre det samme fra ham. Men fortvivl ikke, loven er højst sandsynligt på din side, og i sidste ende vil du være i stand til at få dine penge tilbage til et dårligt køb.

Trin 4

Tal med sælgeren, bed ham om at forstå dig "menneskeligt". Hvis jakken er ny, mister butikken faktisk ikke noget ved at acceptere den fra dig. Men hvis butikken i dette tilfælde vil nægte dig, skal du omhyggeligt antyde retssager, for loven er på din side. Ingen butik har brug for domstole, der påvirker produktkvalitet og service.

Trin 5

Hvis sælgerne ikke på nogen måde returnerer penge til købet, skal du skrive en skriftlig erklæring til butiksdirektøren, hvori angive årsagen til returneringen og beskrive sælgernes handlinger. I slutningen af ansøgningen skal du lade dine kontaktoplysninger og vedlæg en fotokopi af din kvittering. Hvis forretningsledelsen bryr sig om deres omdømme, vil de i den nærmeste fremtid ringe til dig og invitere dig til at returnere jakken.

Trin 6

Gå til retten, hvis butikken stædigt nægter at acceptere jakken. Faktum er, at mange uærlige sælgere, for hvem det vigtigste er at "skubbe" varerne til køberen, er sikre på, at ingen vil gå til retten på grund af jakken. Hvis alle kravene til tilbagelevering fra din side er opfyldt, vil du få succes i retten. Det vigtigste er ikke at give op og forsvare dine rettigheder til slutningen.

Anbefalede: