Sådan Sælges Et Produkt Eller En Tjeneste

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sælges Et Produkt Eller En Tjeneste
Sådan Sælges Et Produkt Eller En Tjeneste

Video: Sådan Sælges Et Produkt Eller En Tjeneste

Video: Sådan Sælges Et Produkt Eller En Tjeneste
Video: Sådan kommunikerer du værdi når du sælger... 2024, April
Anonim

Du har skabt en god forbrugertjeneste eller et uerstatteligt produkt. Naturligvis er salg målestokken for din succes. Er salg af varer forskelligt fra salg af tjenester, eller er der ensartede ordninger?

Sådan sælges et produkt eller en tjeneste
Sådan sælges et produkt eller en tjeneste

Instruktioner

Trin 1

Produkt Hvis vi har brug for et bestemt produkt, har vi en ret klar idé om det. Dens form, struktur og farve, størrelse, stil og design. Vi kan måle pladsen til et produkt fra kategorien "møbler" eller prøve en ansigtscreme takket være en prøve i et magasin for at evaluere dens egenskaber. Vi kan gå til salgsfremmende tæller i butikken og smage på det annoncerede fødevareprodukt for selv at se dets smag og kvalitet. Kort sagt, varens vigtigste egenskab er deres håndgribelighed, evnen til at prøve og evaluere et produkt, før de køber det. Koncentrationen af købers frygt for et mislykket køb er ikke stor og fjernes let, det er nok bare at tilbyde at prøve eller prøve dit produkt.

Trin 2

Service At sælge en tjeneste er lidt sværere end et produkt, men det gør det endnu mere interessant. Ved at købe en tjeneste opnår vi et løfte om, at de, som vi stoler på, vil udføre den tildelte opgave til tiden og med høj kvalitet. Det er svært at stole på fremmede og endda betale for deres løfter. Hovedegenskaben ved en tjeneste, i modsætning til et produkt, er dens immaterielle evne, ikke evnen til nøjagtigt at vurdere kvaliteten, før du køber. Kundens frygt for et mislykket køb er høj, men det kan også overvindes eller i det mindste reduceres. Dette er præcis, hvad din salgsindsats skal rettes mod.

Trin 3

Sådan sælger du For at sælge et produkt skal du overbevise potentielle købere om dets kvalitet. Du kan hænge ud en række forskellige tøjstørrelser, som alle kan prøve eller arrangere, at de passer på stedet. Udfør en smagsprøve på kosmetik, du skal arrangere en "Day of Beauty" og fyldes op med din kosmetik til alle, så de er overbeviste om kvaliteten af dine produkter.

Når du sælger en service, er det vigtigste at fokusere på at gøre tjenesten så håndgribelig som muligt. Tilby en gratis testkørsel, eller lav en lille prøveopgave. Optag en video af, hvordan din tjeneste løste lignende problemer for en anden klient. Inviter en potentiel køber "bag kulisserne", vis detaljeret og fortæl, hvad du laver for effektivt og til tiden at klare den aktuelle opgave, hvilke materialer og udstyr du bruger.

Trin 4

Merværdi og yderligere tjenester Yderligere værdi for et produkt kan være prestige for dets brand eller emballagen af produktet, der er egnet til sekundær brug. For eksempel en smuk jern candy box, der kan bruges som en smykkeskrin. Når man sælger en service, er en yderligere værdi en garanti eller service efter garantien, levering af yderligere tjenester, som giver kunden endnu større komfort.

Anbefalede: