Sådan Oprettes En Helpdesk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Helpdesk
Sådan Oprettes En Helpdesk

Video: Sådan Oprettes En Helpdesk

Video: Sådan Oprettes En Helpdesk
Video: Sådan oprettes en COS konto 2024, April
Anonim

Helpdesk-tjenester bliver mere og mere populære. Det er en rentabel og rentabel forretning med en minimal investering. Et lille callcenter kan endda arrangeres i en lejlighed.

Sådan oprettes en helpdesk
Sådan oprettes en helpdesk

Er det nødvendigt

  • - lokaler
  • -telefon linje
  • -betalt telefonnummer
  • -telefon og headset
  • -base af telefonnumre
  • -computer med internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

For at åbne helpdesk skal du bruge en telefonlinje, et telefonsæt og et headset til den. Registrer et kort telefonnummer, men hvis dette ikke er muligt, kan du forlade bynummeret.

Trin 2

Lej et kontor eller lav din egen lejlighed til din arbejdsplads. Hvis du har brug for at beholde et bynummer, skal du hente en anden linje og registrere et kort nummer på det. Registreringen af et betalt kortnummer udføres via bytelefontjenesten. Dette kan være problematisk. Når alt kommer til alt kan en privat informationstjeneste blive en seriøs konkurrent til en betalt bytelefontjeneste.

Trin 3

Opret din egen database med telefonnumre. Organiser din telefonbase, så du nemt kan navigere i den. For nemheds skyld opdele det i brancher: medicin, selvstyrende organer, uddannelse, underholdningscentre osv. For at kompilere en sådan database, brug telefonbogen, du kan også søge efter færdige telefonbaser på World Wide Web.

Trin 4

Start dit arbejde med en reklamekampagne, for dette placerer reklamer i lokal presse og på lokalt tv. Sørg for at sende flyers på byens opslagstavler i hvert kvarter. Hvis der er en internetportal i byen, skal du også efterlade oplysninger om åbning af en helpdesk. Teksten skal være kort og mindeværdig. På tv og radio skal du bestille korte, men de mest informative videoer, takket være hvilke din telefon er let at huske. Bemærk, at reklame skal være let at huske og diskret.

Trin 5

Overvåg indgående opkald på daglig basis. Og beregne graden af overbelastning af linjen, dette giver dig mulighed for i fremtiden at forstå, om lejede medarbejdere og udvidelse af linjerne er nødvendige.

Anbefalede: