Hvor Skal Man Hen, Hvis Pengeautomaten Sluger Kortet

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Hen, Hvis Pengeautomaten Sluger Kortet
Hvor Skal Man Hen, Hvis Pengeautomaten Sluger Kortet

Video: Hvor Skal Man Hen, Hvis Pengeautomaten Sluger Kortet

Video: Hvor Skal Man Hen, Hvis Pengeautomaten Sluger Kortet
Video: H-JS-BH Extra 9081 2024, Kan
Anonim

Pengeautomaten har slugt og giver ikke plastkortet tilbage af forskellige årsager. Det er ikke kun nødvendigt at kende dem, men også at forstå, hvordan man handler, hvis dit kort forbliver i pengeautomaten efter transaktionen.

Hvor skal man hen, hvis pengeautomaten sluger kortet
Hvor skal man hen, hvis pengeautomaten sluger kortet

Er det nødvendigt

  • - kontakt telefonnummeret til den bank, der betjener dig
  • - kontakt telefonnummeret til den organisation, der ejer pengeautomaten.

Instruktioner

Trin 1

Hvis kortet beslaglægges af en pengeautomat, der tilhører den udstedende bank, skal du blot kontakte det kreditinstitut, der betjener dig, for at returnere kortet. Du bliver nødt til at forklare den aktuelle situation for et callcenter eller teknisk supportspecialist, fortælle ham kortnummeret og dine pasoplysninger og derefter følge de modtagne anbefalinger nøjagtigt.

Trin 2

Hvis dit kort forbliver i en enhed, der tilhører et "udenlandsk" kreditinstitut, skal du ringe til den hotline, der er angivet i pengeautomaten. Nogle gange er det ikke muligt at bestemme, hvilken organisation der betjener pengeautomaten, så ring til din "egen" bank, fortæl adressen på den pengeautomat, hvor dit kort var tilbage.

Trin 3

Når du har informeret om tilbagetrækning af dit kort, indsamles pengeautomaten. Kortet fjernes fra enheden, og årsagen til, at det blev blokeret, vil med sikkerhed blive fastslået. I tilfælde af teknisk fejl sendes kortet til den nærmeste filial i din bank. Efter 5-7 dage vil du være i stand til at hente det, nogle gange skal du skrive en passende ansøgning til dette.

Trin 4

Hvis kortet er beskadiget, hvilket forhindrer dets videre drift, fremstilles plasten på ny. De ansatte i banken, der betjener dig, forklarer detaljeret, hvordan man skriver en ansøgning om kortudstedelse, og hvilke dokumenter der skal fremlægges.

Anbefalede: