Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Pengeautomaten "spiste" Pengene

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Pengeautomaten "spiste" Pengene
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Pengeautomaten "spiste" Pengene

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Pengeautomaten "spiste" Pengene

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Pengeautomaten "spiste" Pengene
Video: ATM ate my Debit Card 2024, Marts
Anonim

Bankkort erstatter hurtigt kontante betalinger. Det er meget nemmere at betale med "tegnebøger" af plast, og der kan altid være store summer. Desværre er problemer med pengeautomater også almindelige. Ikke en eneste bruger af "jernassistenten" er immun over for systemfejl. Oftest “hævede pengeautomater” kort eller penge.

Hæveautomat
Hæveautomat

Hæveautomat giver ikke penge ud

Hvis du ikke efter identifikationsproceduren har modtaget pengene fra pengeautomaten, skal du ikke skynde dig at blive ked af det. Der kan være tre situationer i dette tilfælde - pengene blev ikke debiteret fra din konto; operationen var vellykket, men du modtog hverken checken eller selve regningerne; eller du har modtaget en papirrapport om den påståede transaktion. I det første tilfælde er det bedre at hente kortet og finde en anden pengeautomat.

I det andet skal du tage en check og først ringe til din bank eller den organisation, der ejer pengeautomaten. Operatøren bliver nødt til at informere om det opståede problem, angive nummeret på operationen, pengeautomaten og den adresse, hvor den er placeret. Umiddelbart efter opkaldet skal du besøge den nærmeste filial på din bank og skrive en passende erklæring om hændelsen.

Hvis du ikke har modtaget checken, vil proceduren være den samme. Vær opmærksom på meddelelserne på ATM-skærmen. Det er bedre at fotografere dem med et mobiltelefonkamera. Når du skriver en ansøgning, skal du sørge for at vise billedet til bankmedarbejderen. Derudover skal du afgive en erklæring fra din personlige konto som bekræftelse på, at pengene ikke blev debiteret eller krediteret. Beviset i dette tilfælde kan være en regelmæssig kontrol.

Hvis pengeautomaten har accepteret pengesedlerne, men ikke har krediteret dem til kontoen, vil proceduren være den samme. Bemærk, at et opkald til banken ikke er nok til at løse en sådan situation. Som regel kan du kun fremskynde processen med at tilbagebetale midler ved at kontakte en bankfilial personligt.

Sådan fungerer refusionsprocessen

Hvis du står over for en funktionsfejl i pengeautomaten, og pengene forbliver i den, så gør dig straks klar til det faktum, at refusionsproceduren ikke sker øjeblikkeligt. Efter den skriftlige erklæring skal du vente et stykke tid. Sådanne procedurer kan højst tage op til 45 dage.

Restitutioner foretages først, når pengeautomaten er afhentet. Baseret på de oplysninger, du har angivet, og tilstedeværelsen af ekstra regninger i pengeautomaten, krediteres pengene enten på din konto eller udstedes til dig i bankens kasseafdeling.

Et andet vigtigt punkt er, at pengeautomater undertiden oplever tekniske fejl i systemer, som alle operationer udføres i langsom tilstand. Derfor skal du vente et stykke tid, før du ringer til banken. Det er sandsynligt, at regningerne efter et par minutters tilsyneladende fiasko stadig går til deres destination.

Refusionsprocessen kan tage lang tid, hvis pengeautomaten ikke finder et ekstra beløb efter kontantindsamlingen. I dette tilfælde engagerer banken sikkerhedstjenesten, og kontrollen udføres på den mest grundige måde. Nogle gange skal kortholderne gå til retten for at fremskynde denne proces.

Anbefalede: