Sådan åbner Du Et Valutavekslingskontor

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du Et Valutavekslingskontor
Sådan åbner Du Et Valutavekslingskontor

Video: Sådan åbner Du Et Valutavekslingskontor

Video: Sådan åbner Du Et Valutavekslingskontor
Video: Bybit обзор биржи с бонусами 2024, April
Anonim

Indtjening i valutavekslingskontorer er baseret på forskellen i valutakursen. Desuden fastsættes denne kurs af selve vekselkontoret. Denne virksomhed kan bringe op til 5 tusind dollars om måneden.

Sådan åbner du et valutavekslingskontor
Sådan åbner du et valutavekslingskontor

Er det nødvendigt

aftale med banken

Instruktioner

Trin 1

I overensstemmelse med lovgivningen kan kun et kreditinstitut åbne et valutavekslingskontor. Derfor, hvis du er en individuel iværksætter, skal du indgå en aftale med banken. Sådanne banker giver mulighed for at deltage i valutaveksling under deres licens.

Trin 2

For at starte et sådant samarbejde med en bankinstitution skal du få et job i en bank som leder eller leder af et vekselkontor. Du bliver nødt til at tage løsningen på sådanne spørgsmål som søgning og leje af lokaler, dets udstyr, udvælgelse og ansættelse af personale. I forhold til banken skal du betale provisioner månedligt og overholde de etablerede lovgivningsmæssige instruktioner fra Den Russiske Føderations Centralbank.

Trin 3

Vælg placeringen af byttekontoret på et område for en stor skare mennesker. Analyser konkurrenternes prispolitik på dette sted. Den øgede salgsrate angiver den største efterspørgsel efter specifikke sedler. Erfaringen viser også, at der i nærheden af shopping- og underholdningscentre byttes valuta oftere mod rubler, men i soveområderne er alt omvendt. Arranger leje af lokaler i banken. Du har brug for et areal på højst 7 kvadratmeter med pansrede vinduer og døre, en emhætte, brand- og indbrudsalarmer. Når du opretter, skal du bruge en computer med pengestrømsstyringsprogrammer, en seddeletektor, et pengeskab og en pengesedeltæller.

Trin 4

I staten skal du registrere to kasserer med en skifteholdsplan. Officiel registrering skal også finde sted gennem en bank. Installer et videoovervågningskamera i rummet for at undgå tyveri. Eller sæt et fast beløb for indtægter, som kasserere bliver nødt til at aflevere til dig hver dag, og de vil tage alt ud over det for sig selv. For at bestemme størrelsen på dette beløb skal du selv arbejde som kasserer i nogen tid.

Anbefalede: