Sådan Overføres Penge Fra Et VTB 24-kort Til Et Sberbank-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra Et VTB 24-kort Til Et Sberbank-kort
Sådan Overføres Penge Fra Et VTB 24-kort Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et VTB 24-kort Til Et Sberbank-kort

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et VTB 24-kort Til Et Sberbank-kort
Video: Перевод с карты VTB-24 на карту Сбербанка в мобильных приложениях. 2024, April
Anonim

Du kan overføre penge fra et VTB24-kort til et kort fra enhver russisk bank, inklusive Sberbank. For at gøre dette er det tilstrækkeligt kun at kende modtagerens kortnummer.

VTB 24-kort til Sberbank-kort
VTB 24-kort til Sberbank-kort

Er det nødvendigt

  • - VTB 24 kort;
  • - Sberbank-kortnummer.

Instruktioner

Trin 1

For indehavere af VTB 24-kort er der flere muligheder for at overføre penge til et plastkort, der tilhører en klient i Sberbank. Du kan sende penge via en pengeautomat eller online.

Trin 2

For at overføre via en VTB24-pengeautomat skal du indsætte dit kort og indtaste din pinkode. I menuen, der åbnes, skal du vælge indstillingen "Betaling for tjenester og overførsler" og derefter - "Overfør med kortnummer fra en anden bank". Udfyld Sberbank-kortnummeret og klik på knappen "Fortsæt".

Trin 3

Indtast overførselsbeløbet. Efter at have tjekket de oversættelsesparametre, du har udfyldt, forbliver det at klikke på knappen "Bekræft".

Trin 4

Du kan også bruge VTB24-Online internetbanken til overførsler. For at gøre dette skal du logge ind på systemet og vælge emnet "Overførsler". Find derefter fanen Kort-til-kortoverførsel.

Trin 5

Vælg det kort, der skal debiteres, på rullelisten (hvis der er flere af dem), og indtast plastnummeret til modtageren af pengene. Bekræft handlingen ved at indtaste den SMS, der modtages på telefonen.

Trin 6

For kontantfri pengeoverførsler kan du også bruge tredjeparts tjenester, der tilbyder tjenester med øjeblikkelig overførsel fra kort til kort. For eksempel er denne funktion implementeret på Yandex. Money-tjenesten (på https://money.yandex.ru/card2card/). For at overføre skal du angive detaljerne på dit VTB24-kort og Sberbank-kort. Den eneste betingelse er, at VTB24-kortet skal understøtte 3-D Secure sikkerhedsteknologi.

Trin 7

Du kan også overføre penge på nogle officielle websteder for russiske banker. Og ikke nødvendigvis webstedet for VTB24 og Sberbank. Overførslen foretages med kortnummer.

Anbefalede: